Zoeken naar Opslagruimte te huur

 
Opslagruimte te huur
Westwagenstraat 52 in Gorinchem 4201 HJ: Opslagruimte te huur. Woonbemiddeling Rivierenland.
Tevens is er ongeveer 15m2 opslagruimte met kitchenette. Frontbreedte van 19 meter. Glazen pui 19 meter breed en 3 meter hoog. Veel verkeer intensiteit met zicht op de winkel. Overdag autoluwe straat aan de voorzijde. Zowel detailhandel, dienstverleners als dag-horeca zaken kunnen zich hier vestigen. Centraal station op loopafstand. Langs route van en naar centrum. Parkeergarage op steenworpafstand. Huurprijs is exclusief BTW. Waarborgsom in overleg /Oplevering in overleg /Aanvaarding in overleg. Bereikbaarheid en parkeren. De bereikbaarheid van het object per auto is goed. De Westwagenstraat is tussen 11.00 uur en 18.00 uur s avonds en tevens op koopavonden een autovrije winkelpromenade in het centrum van Gorinchem. Het Melkpad is een drukke straat om het verkeer uit de stad te leiden.
Self Storage Bergambacht opslagruimte te huur of te koop.
Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig? Huur dan een kleine opslagruimte! Bij de Self Storage ruimtes profiteert u van dezelfde voordelen als bij de grotere opslagruimtes met als bijkomend voordeel dat deze per maand opzegbaar zijn. U huurt al een kleine opslagruimte 9 m3 voor 4950, per maand. Ook verhuren wij grote self storage ruimtes van 275, m3 die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw inboedel of bedrijfsgoederen in op te slaan.
Pastoor Ohllaan 39 in Vleuten 3451 CB: Opslagruimte te huur. Welwonend Makelaardij.
HUUR IS PER MAAND OPZEGBAAR. Zoekt u kantoorruimte met allure.: IN HARTJE VLEUTEN IN KARAKTERISTIEK PAND. Verhuur informatie Kantoor Vleuten. Nog te huur.: Kantoorruimte 22m2 600., gas water licht 50., HUUR IS PER MAAND OPZEGBAAR. Alle kantoren kunnen mede gebruik maken van zithoek, toiletgroep en pantry.
Opslagruimte te huur Amsterdam, extra of speciale voorraadruimte.
Bij het World Fashion Centre WFC in Amsterdam kunnen onze huurders ook opslagruimte huren. Opslagruimte flexibel te huur. De opslagruimten kunt u vinden in onze kelderstraat. Uw voorraadruimte en opslagruimte kunt u in verschillende groottes huren en met een flexibele contractduur.
Bedrijfsruimte / opslagruimte te huur Weblog Staphorst.
Wandelen" met SWOS." VV" Staphorst geeft niet thuis tegen Buitenpost." LIVE-MUZIEK" ONDER DE BOOMPIES GROOT SUCCES." Aanvraag faillissement voor Kookplein B.V. Cheque voor Stichting Staphorst helpt Gambia. Maandag, 1 juni 2015. Bedrijfsruimte / opslagruimte te huur. Bedrijfsruimte / opslagruimte te huur.
Opslagruimte te huur in de buurt van Etten-Leur Shurgard.
De eerste maand betaalt u slechts 1 of krijgt u 50% korting op uw huur. Alleen geldig voor nieuwe klanten en op de geselecteerde opslagruimtes. Prijs en promotie zijn 15 dagen gegarandeerd vanaf de reservering inclusief de dag waarop de reservering is gedaan. Voor alle kortingen geldt: exclusief de kostprijs van een slot, exclusief verzekerings en administratiekosten. Voorwaarden van het contract blijven gelden. facebook twitter youtube pinterest linkedin. Vestigingen van Shurgard. Over opslagruimte huren.
Cookies op ZeelandNet.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Om door te gaan dient u de cookies te accepteren.
Zusterplein 12 in Middelburg 4331 KM: Opslagruimte te huur. Dingemanse makelaars.
Huurprijs 3.600, per jaar vooraf te. Opslagruimte te huur voor een periode van 1 jaar. Een goed bereikbare opslagruimte met een flinke bergzolder, in het centrum van de binnenstad van Middelburg. De totale oppervlakte is circa 35 m2. Huurprijs 3.600, per jaar vooraf te voldoen.
Te huur opslagruimte Trovit.
Villa te huur in Loosdrecht. Loosdrecht, Wijdemeren, Noord-Holland. royaal perceel van 1.280 m2 met een diepe en vrije achtertuin met een vrijstaand bijgebouw geschikt als onder andere garage of opslagruimte. Rapporteren Bekijk huis. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van opslagruimte.
Opslagruimte te huur, Lange Amerikaweg 94 c, 7364AA, Apeldoorn.
Te huur aangeboden: Opslagruimte Apeldoorn. Bekijk 5 foto's.' Veldman Makelaardij De heer Piet Veldman Contact opnemen. Lange Amerikaweg 94 c 7364AA Apeldoorn. Grote bedrijfshal voor opslag. Metrage: ca 1.000 m2., Vrije hoogte: 4.40 meter, nok 700, m. Jaarhuur: 30, exclusief BTW per bank betaling maandelijks vooraf.
Loods te koop / te huur Westland, Den Haag Rotterdam.
zie partials header variation three zie partials header variation three. Loods te koop/te huur. Een loods huren of kopen voor de opslag van goederen. In een bedrijfspand is veelal een loods gesitueerd, waar het het een onderdeel is van een bedrijfspand, naast een kantoorruimte.
Vind loods te huur in Zakelijke goederen op Marktplaats.nl.
Advertenties gerelateerd aan loods te huur. Goedkoop opslagruimte bij ALLSAFE Mini Opslag. Bij allsafe mini opslag huurt u opslagruimte al vanaf 140, per week. U betaalt bij allsafe mini opslag alleen het aantal dagen dat u selfstorage huurt zonder tussentijdse verhoging.

Contacteer ons