Resultaten voor ruimte te huur amsterdam

 
ruimte te huur amsterdam
Creatief kantoor / bedrijfsruimte Amsterdam prikbord beeldende kunst kunstinzicht.
Werkruimte te huur in Amsterdam Zuid. Ik heb een eigen kookstudio waar je ook prima in de ochtend en overdag kan werken omdat de ruimte dan leeg staat en vooral in de avond gebruikt wordt. 20-03-2019 t/m 20-04-2019 Creatief kantoor / bedrijfsruimte Amsterdam.
bedrijfsruimte te huur Amsterdam.
Datum toegevoegd oud-nieuw. 72 bedrijfspanden te huur in Amsterdam. Toegevoegd: 07 april 2016. Corsicaweg 10 Amsterdam 1044AB Amsterdam. Bedrijfsruimte type: Kantoor. Opzoek naar een bedrijfsruimte op toplocatie met een geweldig uitzicht op de. Toegevoegd: 07 april 2016. Robert Kochplantsoen 19 Amsterdam 1097GG Amsterdam. Bedrijfsruimte type: Kantoor.
Bedrijfsaanbod in Amsterdam.
Totaal aantal kamers. ENGLISH TRANSLATION BELOW TE HUUR: ZEER GOED ONDERHOUDEN 2-ONDER-1 KAPWONING MET GARAGE EN PARKEERPLAATS, GELEGEN AAN DE RAND VAN DE STAD. NIET GESCHIKT VOOR WONINGDELERS. Adres: PAMPUSZIGT 36 TE 1111 TH DIEMEN Ligging / bereikbaarheid: Gelegen in Diemen Noord nabij het Amsterdam-Rijnkanaal en de Nescio brug. Alle dagelijkse voorzieningen zijn in de buurt gelegen en met ca. Bekijk dit object. Tags: garage, parkeerplaats, beneden, badkamer, eetkeuken, keuken. Bekijk grote foto's.' Maasstraat 125 HS Amsterdam. In units vanaf. OMSCHRIJVING Zeer mooie winkelruimte in de Maasstraat gelegen in de gewilde wijk, de Rivierenbuurt. De winkelruimte bevindt zich in een levendige woon-/werkomgeving. De oppervlakte van deze unit bedraagt ca. De ruimte beschikt over een kleine kelder.
Casco horecaruimte te huur.
Jum 1334KA, FL Huur: 7.500 /mnd. Te huur aangeboden casco horecaruimte te Brielle Horecaadviesbureau.nl biedt te huur aan op een werkelijk prachtige locatie te Brielle een casco horeca ruimte van ongeveer 120 m2 inclusief terras met 60 zitplaatsen aan het water.
Werkplaats huren Ondernemer in vastgoed Le Belle vastgoed B.V. Amsterdam Noord.
Op zoek naar een nieuwe bedrijshal? Wij bieden momenteel zeer geschikte ruimtes aan voor alle soorten ondernemers. U wilt een bedrijfshal huren in Amsterdam? Woningen te huur. Ben je op zoek naar woningen te huur of een appartement te huur?
Bedrijfsaanbod in Amsterdam.
Met name door het hoge en speciale plafond krijgt de ruimte een bijzondere uitstraling. In de uitbouw, aan de achterzijde, is de. Bekijk dit object. Nieuwe Spiegelstraat 48 Amsterdam, Spiegelkwartier. In units vanaf. ALGEMEEN Op een uitstekende en chique locatie in een van de drukste winkelstraten van Amsterdam de Nieuwe Spiegelstraat bieden wij een mooie winkelruimte te huur aan met een vloeroppervlakte van circa 35 m2.
Je nieuwe werkruimte vanaf 200, p/m Camelot Europe.
Het gebouwDe: 48 stud. Woonruimte te huur vanaf 37500, per maand. LET OP: AANMELDEN VIA DE BUTTON ONDER DE FOTO'S/VIDEO' Op zoek naar woonruimte in Enschede? Vanaf half juli zijn er 48 splinternieuwe, gemeubileerde studios beschikbaar midden op het terrein van de UTwente. De studios zijn voor maximaal 6 maanden te huren. Het gebouwDe: 48 stud. Schrijf je in voor e-mail alerts. Markeer het gebied waar u een e-mail melding voor wilt ontvangen. Interesse in woon of werkruimte. Gebied / Region. Noord Holland Amsterdam.
Ondernemen Eigen Haard.
Burgemeester de Vlugtlaan 188. Amsterdam West, p.o.a. Team Ondernemen Eigen Haard. Volg ons aanbod. Informatie voor huurders. Alle veelgestelde vragen. Kamer van Koophandel. Chat met ons. Te huur te koop. Vrije sector huur. In uw wijk. Werken bij Eigen Haard.
Opslagruimte Amsterdam Huren met de Gemaksgarantie van Inbox.
Wij halen en bezorgen je spullen, zodat je zelf geen busje hoeft te huren, heen en weer hoeft te rijden of de spullen in je box moet puzzelen. Onze warehouse wordt voortdurend gemonitord op temperatuur en luchtvochtigheid, en is voorzien van braak en brandalarm. Dan wordt het gratis thuisbezorgd. Daarmee heb je dus altijd tussentijds toegang, gewoon vanuit huis! Opslagruimte Amsterdam huren? 24/7 overzicht Alle maten opslag in Amsterdam Veiliger dan Self Storage Amsterdam Ontdek slim opslaan! Weet je wat je nodig hebt? Ontvang jouw prijs! Hoeveel m heb je ongeveer nodig? Hoeveel m heb je ongeveer nodig? tot 3 m. 4 5 m. 6 9 m. 10 12 m. 13 15 m. 16 20 m. 21 25 m. 26 m of meer. Hoe lang heb je de opslag minimaal nodig? Hoe lang heb je de opslag minimaal nodig? 1 maand of langer. 3 maanden of langer. 6 maanden of langer. 12 maanden of langer. Weet je niet hoeveel ruimte je nodig hebt?
Kantoorruimte Amsterdam Huur en verhuur bedrijfsruimte.
Deze zoekservice voor kantoorruimte in Amsterdam is helemaal gratis en vrijblijvend. Dagelijks krijgen wij nieuw aanbod dus het is zeker ook aan te raden om de website van KantoorBalie.nl in de gaten te houden. Waar in Amsterdam hebben wij kantoorruimte te huur?
Bedrijfsruimte of kantoor huren Amsterdam.
Op iLocate kunt u gratis zoeken naar bedrijfspanden die te huur of te koop staan. U vindt bij iLocate een aanbod van 119.269 beschikbare kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en winkelruimtes. Te huur in Amsterdam. Kantoor huren in Amsterdam 3.185 Bedrijfsruimte huren in Amsterdam 1.344 Winkel huren in Amsterdam 918.
Aanbod overzicht BO Retail.
Begane grond: Ca.346m 2. De nieuw te ontwikkelen winkelrruimte is gelegen midden in stadsdeel De Pijp. Van Baerlestraat 130. Begane grond: Ca.105m 2. De Van Baerlestraat in Amsterdam Zuid is gelegen in de directe nabijheid van. Begane grond: Ca.28m 2.

Contacteer ons