Resultaten voor huur kantoor

 
huur kantoor
Huurprijs kantoor Delft TDVG.
Bij YESDelft en YESDelft Labs huur je een kantoor voor 16896, per m per jaar. Voor startups die deelnemen in het YESDelft programma én zich in het YESDelft gebouw vestigen gelden speciale tarieven in de eerste vier jaar van hun bestaan.
Kantoorruimte huren in Amsterdam? WehaveAnyspace.
Eigen kantoor: 2 100 werkplekken. Vanaf 450, per maand. vergaderzalen gestoffeerd eigen kantoor restaurant bemande receptie. Overschiestraat 65, West, Amsterdam. Eigen kantoor vanaf 40 100 werkplekken. Prijs op aanvraag waarom? flexibele termijnen 24 uur toegang shared office eigen kantoor restaurant.
Kantoorruimte te huur in Amsterdam World Fashion Centre Amsterdam.
TE HUUR AANGEBODEN. Kantoorruimte te huur in Amsterdam. In het World Fashion Centre Amsterdam kunt u uw kantoorruimte huren. Bent u op zoek naar een plek waar u zorgeloos kunt ondernemen en gebruik kunt maken van onze uitgebreide faciliteiten? En wilt u uw klanten professioneel en representatief ontvangen? Bij het WFC heeft u al deze mogelijkheden. Van klein tot groot, casco of een gemeubileerde kantoorruimte. Wij verhuren al kantoren vanaf 225, per m. Wilt u meer weten? Marleen van Aarle en Ellen Boele kunnen u hier alles over vertellen. Neem contact met hen op via de chat of via hun contactgegevens op deze pagina. Op de 10e etage van de tweede toren vindt u The Office Floor: TOF 2.10. U kunt hier in een hippe omgeving kleine kantoren huren, met flexibele contracten. Er zijn gemeenschappelijke faciliteiten als.: Vergaderruimte voorzien van TV met aansluiting voor uw laptop. Keukens met Nespresso koffiemachines. Speciale wensen voor uw kantoor.
Aanbod Basis Bedrijfshuisvesting.
67 m 2. Huur 19.000, per jaar. Mail of bel met ons kantoor in Alphen aan den Rijn. 0172 47 02 47. Mail of bel met ons kantoor in Gouda. 0182 525 700. Mail of bel met ons kantoor in Leiden.
Kantoorruimte koelen? Huur direct koelapparatuur Boels.
Of het nu gaat om een receptie voor een beperkt aantal genodigden, een personeelsfeest of een internationaal evenement, Boels Party Events biedt maatwerk oplossingen voor de tijdelijke behoefte aan evenementen artikelen, zoals table top, designmeubilair en keukenapparatuur. Naar de website.
Kantoormeubilair huren? Alvero: voor uw tijdelijke inrichting.
Huur uw kantoormeubelen gewoon bij Alvero! Wij bieden u.: Informeren naar de prijs? Offertes ontvangt u snel en geheel gratis. Alvero streeft ernaar altijd te voldoen aan de wensen en verwachtingen van de klant. Daarnaast zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kantoormeubilair.
Error Title.
Kantoorruimtes te koop en te huur RSP Makelaars.
Prijs Huur Oplopend. 1 2 3 16. Overdracht Huurprijs 110, p.m p.j. Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m Diversen In units vanaf 200 m. 5215 MB s-Hertogenbosch. Overdracht Huurprijs 99, p.m p.j.
Verzamelprojecten overzicht Bjornd Makelaardij.
Nu veel extra ruimte te huur aan de achterzijde in een extra gebouw aan Crommelinplein 1 Atelier kantoorruimte te huur in BACINOL 2 op de Hooikade 13 in Delft. Bekijk gebouw en beschikbare ruimtes. Atelier, kantoor en flex plekken te huur in BACINOL 3 aan de kluizenaarsbocht 6-8 / Buitenwatersloot in Delft.
Kantoor huren in Color Business Center Gouda.
Bij de receptie worden je gasten ontvangen, op de begane grond vind je de vergaderzalen en het restaurant met terras aan het water. Op de verdiepingen huur je het kantoor dat bij jouw bedrijf past, er zijn kantoren voor 1 of 2 personen, maar ook grotere kamers, of zelfs een hele verdieping huren is mogelijk.
Kantoorruimte Amsterdam huren: de 76 beste kantoren.
Bij Launchdesk helpen we je graag om het juiste kantoor voor je te vinden, bijvoorbeeld in een bedrijfsverzamelpand of in een coworkingspace. Ga bijvoorbeeld voor een eigen kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Sloterdijk, waar je wordt ontvangen door de receptie, huur een kantoor in het prachtige grachtenpand aan de Herengracht of huur een ingerichte kantoorruimte in onze fantastische coworking space aan de Johan Huizingalaan bij de ring A10.
Huren met Kantoor op maat op een HNK locatie.
Kantoor op maat. Kantoor op maat. Kantoor op maat: kantoorindeling in eigen hand. Hou de touwtjes in eigen hand en bepaal zelf de omvang van het kantoor dat je wilt huren, waar de wanden komen te staan en wat de indeling wordt.

Contacteer ons