Meer resultaten voor huur kantoorruimte amsterdam

 
huur kantoorruimte amsterdam
Een bedrijfsruimte vinden in Amsterdam.
Om de vastgoedwereld in Amsterdam op de hoogte te stellen van onze zoekopdracht stellen we een profiel op met daarin de specifieke wensen van onze opdrachtgever. Indien er passend aanbod is ontvangen zij dit persoonlijk of per e-mail van ons. Een aantal standaard kantoorgebouwen op mindere locaties en bedrijfshallen op bedrijventerreinen aan de rand van de stad worden door ons als extra optie aangeboden. Meedere bezichtigingen kunnen worden ingepland, zodat de mogelijkheden echt goed kunnen worden bekeken. FRIS biedt opdrachtgevers de gelegenheid om relaties of vrienden mee te laten kijken naar een nieuwe kantoorruimte.
Bedrijfsaanbod in Amsterdam.
In units vanaf. ALGEMEEN Op een uitstekende en chique locatie in een van de drukste winkelstraten van Amsterdam de Nieuwe Spiegelstraat bieden wij een mooie winkelruimte te huur aan met een vloeroppervlakte van circa 35 m2. Het pand is gelegen in het gedeelte van de Amsterdamse grachtengordel dat ook wel Het Spiegelkwartier genoemd wordt. Dit gebied heeft inter nationale bekendheid verworven vanwege de. Bekijk dit object. Nieuwezijds Voorburgwal 21 IV Amsterdam, Centrum. In units vanaf. Nabij het station, in het centrum van de stad ligt dit kantorengebouw. De ligging van het gebouw is zeer gunstig. Zowel de locatie als de bereikbaarheid is zeer goed. Het kantoorpand is gelegen in het centrum van Amsterdam, naast het Crown Plaza Hotel en nabij het Amsterdam Centraal Station. Op loopafstand bevinden zich de Dam, het Magna Plaza en diverse winkelstraten, waaronder de Nieuwendijk en. Bekijk dit object. Huurprijs 2.500 per maand. 2.500 per maand2500per kopie.JPG0113/03/20191." Tweede Hugo de Grootstraat 27 H AMSTERDAM. In units vanaf. In units vanaf. Algemene omschrijving Op steenworp afstand van het Hugo de Grootplein, tussen de Frederik Hendrikstraat en de Nassaukade, bieden wij deze fraaie casco winkelruimte / kantoorruimte aan.
Stadsloods verbindt vraag en aanbod van ruimtes in de stad Gemeente Amsterdam.
Formulier ruimte aangeboden. Form Im searching for work space. Aanbod ruimte in bedrijfsverzamelgebouwen. Op de kaart bedrijfsverzamelgebouwen vindt u het actuele aanbod van kleinschalige kantoor en bedrijfsruimten. Aanbod gemeentelijk vastgoed. Bedrijfsruimte bij woningbouwcorporaties. Ondernemen in de Metropoolregio Amsterdam. Verhuur gemeentelijke sportaccommodaties.
Keienbergweg 36 in Amsterdam 1101 GC: Bedrijfsruimte te huur. GA Makelaars.
Ter grootte van minimaal 3 maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en de wettelijke verschuldigde BTW. Onder uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring en gunning eigenaar. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs 45.880, per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 447 m Oppervlakte bedrijfsruimte 337 m Oppervlakte kantoorruimte 110 m Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaatsen Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaatsen Diversen In units vanaf 337 m Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig. 45.880, BTW belast. 337 m In units vanaf. 337 m Kantoorruimte aanwezig. 110 m Aantal verdiepingen. Route van naar Keienbergweg 36, 1101 GC Amsterdam.
Verhuur bedrijfsruimte Stadsherstel Amsterdam.
Te denken valt aan kantoorruimte, winkelruimte, horeca-gelegenheden en opslagruimte. Het merendeel van ons veelal monumentale bezit bevindt zich in of rond het centrum van Amsterdam. Ook in Haarlem hebben wij enkele panden in eigendom. Voor het huren van bedrijfsruimte bestaat er geen wachtlijst.
Kantoorruimte Amsterdam huren: de 76 beste kantoren.
Bij Launchdesk helpen we je graag om het juiste kantoor voor je te vinden, bijvoorbeeld in een bedrijfsverzamelpand of in een coworkingspace. Ga bijvoorbeeld voor een eigen kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Sloterdijk, waar je wordt ontvangen door de receptie, huur een kantoor in het prachtige grachtenpand aan de Herengracht of huur een ingerichte kantoorruimte in onze fantastische coworking space aan de Johan Huizingalaan bij de ring A10.
Creatief kantoor / bedrijfsruimte Amsterdam prikbord beeldende kunst kunstinzicht.
07-01-2019 t/m 07-04-2019 Creatief kantoor / bedrijfsruimte Amsterdam. Parkeerplaatsen Amsterdam te huur. In het centrum van Amsterdam, op de Blankenstraat heb ik parkeerplaatsen in een parkeergarage te huur. 175 euro per maand exclusief BTW, servicekosten zitten al in de huurprijs.
Bedrijfsruimte huren Amsterdam? Business center Kaap Noord.
Gebruikers hebben toegang tot het glasvezelnetwerk en kunnen gratis parkeren op eigen terrein.Bedrijfsruimte huren Amsterdam? Kaap Noord is gelegen aan de Asterweg in Amsterdam Noord nabij Eye en de Adamtoren en biedt ondernemingen kleinschalige, betaalbare, flexibele oplossingen voor hun bedrijfshuisvesting. Klik hier voor een impressie. NU TE HUUR.
Huur en verhuur kantoor in Amsterdam.
Let op dat de bovenstaande prijzen slechts voor de huur van een kantoorruimte zijn, en niet de totale kosten weergeven die verbonden zijn aan het hebben van een kantoor in Amsterdam. Deze kunt u zelf berekenen aan de hand van onze guide.
Goedkope vliegtickets boeken en tickets vergelijken KLM.com.
Bereid uw reis voor. Vind uw antwoord. Amsterdam Airport Schiphol Drukte in mei 2019. Tijdens de vakantieperiode in mei verwachten wij een grotere drukte op Amsterdam Airport Schiphol. Voorkom dat u uw vlucht mist en lees hier alle informatie en tips.
DRS Makelaars: kantoren in regio Amsterdam.
Bedrijfsonroerend goed in de stad en regio Amsterdam. Ontdek het DNA van DRS. Van dé makelaar van kantoorruimte in Groot Amsterdam werd DRS in 30 jaar tijd een wereldspeler in Nederland en daarbuiten. Met een neus voor nieuwe kansen en een scherpe oog voor de beste deal.
Huurgeschillen ontleed F.C.P. Teeuw Google Boeken.
aangemerkt aansprakelijk aanvang aanwezigheid algemene voorwaarden Amsterdam arrest asbest beding bedrijfsruimte beëindiging belang bepaalde bepaling beroep betalen bijvoorbeeld contractuele CV EXPL dient dringend eigen gebruik eigenaar en/of gebrek geldt geliberaliseerde woonruimte gerechtshof s-Gravenhage gesteld geval goed goed huurder grond van artikel hennepkwekerij herstel Hoge Raad hoofdhuurder hoofdstuk huur huurachterstand huurbeëindiging huurbescherming huurcommissie huurcontract huurder huurgenot huurovereenkomst huurperiode huurprijs huurrecht huurverhoging huurverlaging immers indeplaatsstelling ingebrekestelling kader Kamerstukken kantonrechter kosten Leegstandwet locatie maanden maken medehuurder medehuurderschap mening mogelijk nakoming niet-geliberaliseerde woonruimte omstandigheden onderhoud onderhuurder onroerende zaak ontruiming opzegging opzeggingsgrond overeengekomen overeenkomst overlast pand partijen periode procedure recht rechtbank Groningen rechtbank Haarlem rechter rechtsoverweging redelijkheid en billijkheid rekening renovatie s-Gravenhage s-Hertogenbosch schade sector kanton rechtbank servicekosten sprake tekortkoming tekortschieten termijn toepassing toerekenbaar toestemming uitspraak vergoeding verhoging verhuring verhuurd verhuurder verplichtingen verzoek volgens vonnis voorzieningenrechter vordering wegens wenst wetgever wettelijke regeling wijzigingen woning woningruil zoals.

Contacteer ons