Op zoek naar schuur te huur?

 
schuur te huur
Bedrijfspanden te koop en te huur in Amsterdam funda in business.
Verwijder Sinds 3 dagen. Sinds 5 dagen 11 Resultaten. Verwijder Sinds 5 dagen. Sinds 10 dagen 35 Resultaten. Verwijder Sinds 10 dagen. Sinds 30 dagen 91 Resultaten. Verwijder Sinds 30 dagen. Beschikbaarheid Te koop Te huur Verkocht Verhuurd. Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 7 van Pagina 58. Makelaar in de buurt. English Funda in English Makelaars Funda desk Informatie. Service Inloggen Help Contact. Bedrijfsruimte op funda Bedrijfsruimte plaatsen NVM makelaar Bladeren. Funda Over funda Vacatures Adverteren. 2001 2017 Funda Real Estate B.V. funda is powered by NVM. 2001 2017 funda Powered by NVM.
Gelagkamer De Keizer Rijssen/Holten. Voor feestjes zaalhuur bijeenkomsten etc.
Wij hebben 3 garages te huur. 2 Garages hebben de afmeting van 325m bij 8.30m. 1 Garage is 420m bij 5m en heeft ook een smeerput. Tevens hebben wij een schuur te huur van 10m bij 10m. In elke garage en in de schuur is elektra aanwezig 220volt met in de schuur de mogelijkheid tot krachtstroom. Tevens hebben wij openluchtstalling voor uw caravan. Vraag naar de mogelijk heden 0548-521689. De garages en schuur is te gebruiken voor. Vraag vrijblijvend informatie op. Naam E-mail adres Onderwerp Hoe bent u op onze website terecht gekomen? Via onze folder Marktplaats Zoekmachine Advertentie Via via Bericht Versturen. copyright 2008 2016 Feestje De Keizer.
Mike Janssen Aanbod.
Onvrije woning met z. Bedrijfshal met showroom kantoor en parkeerterrein gelegen op zichtlocatie langs de Rijksweg A2 ter hoogte van de op en afritten Kerkdriel/Ammerzoden. Het object ligt op bedrijventerrein De Geerden te Velddriel.
Te huur Schuur met buitenruimte Amersfoortseweg 30 te Bunschoten Spakenburg Vandenbrink Onroerend Goed.
Een schuur met deels bestraat buitenterrein en deels grasland. 31 0341 55 31 43. Categorie├źn Commercieel Huur Nederland. Facebook Twitter LinkedIn Google E-mail. Een schuur met deels bestraat buitenterrein en deels grasland. Vraag naar de mogelijkheden. Gelegen aan ventweg langs de doorgaande Amersfoortseweg N199 en nabij de bedrijventerreinen De Kronkel en De Haarbrug. De oprit naar achteren wordt gedeeld met de gebruikers van het woonhuis aan linkerzijde.
Woonboerderij huur schuur te huur Mitula Woning.
Op de kaart bekijken. 14 woonboerderijen te huur. Interessante gegevens over Woonboerderij Te Huur Schuur. 92% van de Woningen te huur heeft foto's. Gemiddeld heeft een advertentie voor Woonboerderij Te Huur Schuur 13143 foto's. Het meest gezochte aantal kamers in Nederland is 5 gevolgd door 9 en 8 ruimtes. We kunnen Woningen vinden in Nederland in de wijken Aladnaweg 26 en Jagersweg 8. De gemiddelde prijs per vierkante meter voor deze zoekopdracht is 1.18468/m. Met een gemiddelde prijs van 281.005 en een oppervlakte van 237m.
Te huur woning zonder uitzicht Amsterdam PAROOL.
Door Ton Damen 18 januari 2015 1016 Bron Het Parool. Kamers die bestaan uit vier muren zonder raam mogen niet. Een ooit als fietsenstalling gebouwde schuur achter Geuzenstraat 40 in West wordt te huur aangeboden als woonruimte voor een groep van negen personen. Stadsdeel West stemt hiermee in maar vijftien omwonenden procederen ertegen. Woonrechtadvocaat Henri Sarolea spreekt namens de omwonenden van illegale kamerverhuur. Het bouwsel werd in de jaren dertig neergezet als schuur en wordt nu volgens Sarolea met gangetjes verbouwd tot een containerachtige woonruimte. Een paar stapelbedden erin en je hebt het door de Hoge Raad verboden gastarbeiderspension. Eerder werden de hokken verhuurd als atelier. In een kort geding stelde voorzieningenrechter C. Berkhout vragen over de brandveiligheid en vluchtwegen van het pand.
Bedrijfsruimte in Amsterdam te huur De Bedrijfsmakelaar.nl.
Amsterdam Haparandaweg 57 Bedrijfsruimte. Amsterdam Pleimuiden 8-10 Bedrijfsruimte. 100.000 bouwkavels direct beschikbaar. Plaats vraag de brochure aan Adres Noord-Holland Te Koop bouwkavels Prijs op aanvraag. Amsterdam De Boelelaan 1110 BedrijfsruimteKantoor. 150 per vierkante meter per jaar.
Schuur te huur in Midden-Limburg.
Twee maal haal en brengservice inbegrepen. Mogelijkheid tot wassen van voertuig. Wanneer u op zoek bent naar een grote schuur dan bent u bij Stalling Opslag aan het juiste adres. Onze opslagfaciliteit is gelegen in Stramproy Midden-Limburg. In de volksmond wordt het door velen nog een schuur genoemd echter is het een moderne loods die voorzien is van een verharde ondergrond. Daarnaast is hij ook nog eens wind en waterdicht zodoende is uw eigendom optimaal beschermd tegen de elementen. De staat van uw eigendom is zodoende gewaarborgd.
Schuur Te Huur Eppenhuizen Groningen NL.
Boerderij te huur in Vlaams Brabant. Boerderij te huur in Waals Brabant. Boerderij te huur in West Vlaanderen. Boerderij te huur in Zeeland. Boerderij te huur in Zuid Holland. Tag schuur te huur Eppenhuizen Groningen NL. Boerderij te huur in Eppenhuizen Groningen NL. Boerderij en woonboerderij te huur in Eppenhuizen Groningen NL. Bezoek ons in Eppenhuizen Groningen NL ook wanneer je een schuur wilt huren of een afgelegen huis zoekt. Vele honderden boerderijen in ons bestand tegen bijzonder lage prijzen! Een boerderij ter waarde van ruim 12 miljoen euro staat te huur voor het symbolische bedrag van nog geen 130 euro per jaar. De uitgestrekte natuur en familiestranden zijn voor vele gasten de reden om regelmatig terug te keren naar dit mooie stukje Nederland.
hobbyruimte in een boerenschuur mag dit of niet? De Rijdende Rechter.
Maar goed dat is een andere discussie waar ik maar niet verder op in zal gaan. Het gaat er mij maar om wat dat gemeentemannetje wil en of ik wel in een voormalige stal m'n hobby mag uitoefenen. Verder heb ik er ook een houtkachel in staan met schoorsteen uiteraard en stook alleen met schoon afvalhout. dus ongeverft en onbehandeld afval hout dat ik van een timmerbedrijf gratis en voor niks krijg.
Schuur te huur Djeepo.
Vechtstraat 1079 JP Amsterdam. Ik heb een schuur in mijn achtertuin maar doe er niets mee. Vanaf 1.97 per dag.
Bedrijfsruimten Woningen te huur Speurders.nl.
Bedrijfsruimten Woningen te huur. Audio TV en Video.

Contacteer ons