Resultaten voor winkel ruimte te huur amsterdam

 
winkel ruimte te huur amsterdam
Johan Huizingalaan 179 1065 JA AMSTERDAM René Dijkstra Bedrijfsmakelaardij.
1065 JA AMSTERDAM. aangeboden deze fraaie winkelruimte aan drukke doorgaande route met parkeren voor de deur! Enorme frontbreedte, recent verbouwd, hoge attentiewaarde en intrekkingsgereed! Thans in gebruik als Etos filiaal. De Johan Huizingalaan is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen auto als openbaar vervoer. Gesitueerd bij winkelcentrum Sierplein. Parkeren voor de deur. Directe buren zijn o.a. Bart Smit, Albert Heijn, Trekpleister, Zonnestudio, Apotheek, Scooterzaak, Thuiszorg, Dirck III. Begane grond: ca. 200 m bvo. Voorzien van moderne winkelpui recent geplaatst, alsmede 2 x dubbele entree. Er is ook een kelder van ca. 100 m bvo aanwezig welke niet gebruikt wordt. Betaald parkeren voor de deur slechts 010, per uur. Systeemplafond met verlichtingsarmaturen.; Winkelpui met dubbele entree.; Rolluik voor entree.; Verwarming / luchtgordijn.; Eigen meters t.b.v. gas, water en electra. BTW per maand. BTW per maand. 5 jaar 5 optiejaren. Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens. De mooiste winkelruimte met een enorme etalage aan de Johan Huizingalaan. Bij verhuur: De borgstelling bedraagt 3 maanden huur en indien van toepassing te vermeerderen met servicekosten en BTW.
Werken bij Landal Landal GreenParks.
Landal GreenParks en derden gebruiken cookies en andere technieken om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en je op en buiten de website relevante vacatures te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in.
Bedrijfsaanbod in Amsterdam.
Winkel met woonruimte. In units vanaf. Heel pandje te huur in druk winkel/woon en toeristengebied. Dit straatje is gelegen tussen de Nieuwezijds Voorburgwal en de Spuistraat. Het pandje is klein maar functioneel. Winkelruimte op de BG en erboven wonen. Er zijn vele mogelijkheden, zie bestemmingsplan Gemeente Amsterdam. De winkelruimte heeft een keldertje.
Action 6.000 producten voor minder dan je verwacht. Arrow. Arrow. Arrow. Laundry cleaning. Stationary hobby. Household goods. Personal care. Do it yourself. Toys entertainment. Linen. Food drink. Gard
Klik op de knop in de e-mail om je inschrijving af te ronden. Ik ga akkoord met de actievoorwaarden. Ja, ik schrijf me door het invoeren van mijn e-mailadres in voor de nieuwsbrief en maak direct kans op een cadeaukaart van EUR 25. Action Social Responsibility. Werken bij Action. Zoek een winkel.
Home Strijbosch Thunnissen Arnhem.
Ons aanbod is het meest uitgebreid, divers en actueel. Van tussenwoning tot villa. Van startersappartement tot luxe penthouse. Zowel te koop als te huur. Bent u op zoek naar bedrijfsruimte, kantoorruimte of winkelruimte? U vindt het in ons aanbod. Toch niet gevonden wat u zoekt?
Ondernemen Eigen Haard.
Burgemeester de Vlugtlaan 188. Amsterdam West, p.o.a. Team Ondernemen Eigen Haard. Volg ons aanbod. Informatie voor huurders. Alle veelgestelde vragen. Kamer van Koophandel. Chat met ons. Te huur te koop. Vrije sector huur. In uw wijk. Werken bij Eigen Haard.
Te huur winkelruimte amsterdam Huurwoningen in Amsterdam Mitula Woning.
Soortgelijke advertenties gerelateerd aan te" huur winkelruimte amsterdam." Woonruimte Te Huur In Amsterdam, Buitenveldert. Amsterdam, Noord Holland Te Huur 68 m. Woonruimte te huur in amsterdam, buitenveldert. Een expat woning/seniorenwoning met een oppervlakte van 68m2, 2 kamers en 1 slaapkamers.
Aanbod bedrijfsruimte Rochdale.
Bijlmerdreef 1139 1143. Rochdale geeft thuis. Wij zorgen ervoor dat mensen met een laag inkomen wonen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer. Met betaalbare woningen van goede kwaliteit bieden wij ruim 80.000 bewoners een thuis. Meest bezochte pagina's.' Acceptatieformulier sociale huur.
Winkelruimte huren of kopen in Amsterdam P van den Bosch Bedrijfsmakelaars te Amsterdam.
Een deskundige bedrijfsmakelaar kan u hierbij verder helpen om tot een positief resultaat te komen. Natuurlijk is dit niet het enige dat speelt als u een winkelruimte te huur heeft. Dat valt niet even kort in kaart te brengen. Daarom is het lonend om u door een expert te laten adviseren. U kunt ook de partij aan de andere kant zijn: u wilt een winkelruimte huren in Amsterdam. Hoe vindt u dan de juiste winkelruimte? Een winkelruimte huren brengt meer met zich mee dan u wellicht verwacht. Ook bij een winkelruimte huren is het lonend een professional te betrekken. Hier in ieder geval wat punten.: Wat voor eisen stelt u aan de winkelruimte? Hoe staat het met de huidige klimaatinstallatie? Dient er een overname som betaald te worden? Heeft u voldoende presentatieruimte in de winkel? Hoe zit het met de vloeren en wat is de vloerbelasting? U weet welke winkelruimte u wilt huren? Een winkelruimte huren is niet transparant, er kunnen veel addertjes zijn. Is er asbest aanwezig? Voldoet de winkelruimte aan wettelijke voorschriften? Hoe zit het met de criminaliteit in de buurt? Een winkelruimte huren is meer dan de ruimte selecteren, er is gedegen onderzoek bij nodig.;
Welkom bij Eneco, de duurzame energieleverancier Eneco.
Stel je vraag. Met onze energieproducten krijg je inzicht in je verbruik, ga je slim met energie om en wek je zelf of samen met ons energie op. Besparen met een slimme thermostaat. Het onderhoudsabonnement voor je cv-ketel. Omschakelen begint thuis.
Te huur kleine winkel Trovit.
Kleine binnenplaats aanwezig aan de achterzijde ca. De ruimte is jarenlang gebruikt als. Vergelijkbare woningen te huur: te huur woonhuis winkel, te huur winkelruimte den haag. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 30 dagen geleden. Achter De Arnhemse Poortwal, 131 3 LZ Amersfoort. Achter de Arnhemse Poortwal, 131, 3811 Lz Amersfoort, Utrecht. Kleine winkel / kantoor / servicepunt op de kop van de Utrechtsestraat A lokatie zicht lokatie. Vergelijkbare woningen te huur: te huur amersfoort 3811. Rapporteren Bekijk huis. huurexpert 6 dagen geleden. Huurwoning te huur in Makkum. Tevens is hier een kleine berging aanwezig. Er zijn diverse jachthavens, er is een strand en een gevarieerd winkel. En horeca aanbod. Vergelijkbare woningen te huur: te huur makkum, te huur friesland. Rapporteren Bekijk huis. huurexpert 4 dagen geleden. Bovenwoning te huur in Amsterdam.
Home Woonnet Rijnmond.
Verwijderd als favoriet. Rww-vragen Rotterdamwet vragen Rotterdamwet vragen. Vul ze in en zie of u voldoet Vul ze in en zie direct op u voldoet aan de voorwaarden Vul ze in en zie direct op u voldoet aan de voorwaarden.

Contacteer ons