Op zoek naar bedrijfsruimte te huur amsterdam zuidoost?

 
bedrijfsruimte te huur amsterdam zuidoost
makelaar Amsterdam Makelaarsvereniging Amsterdam.
Makelaarsvereniging Amsterdam is dé beroepsorganisatie van makelaars in de Metropoolregio Amsterdam met bijna 600 aangesloten makelaars en kandidaat makelaars. MVA is de grootste afdeling van de NVM. MVA-makelaars zijn deskundig. Ze kennen de markt als geen ander, of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw, wonen of bedrijfsonroerendgoed. We helpen makelaars hun kennis op peil te houden en hun kwaliteit te verbeteren.
Ondernemen Eigen Haard.
Burgemeester de Vlugtlaan 188. Amsterdam West, 1.605. Team Ondernemen Eigen Haard. Volg ons aanbod. Informatie voor huurders. Alle veelgestelde vragen. Kamer van Koophandel. Chat met ons. Te huur te koop. Vrije sector huur. In uw wijk. Werken bij Eigen Haard.
onroerend goed amsterdam vastgoed amsterdam bedrijfsruimte te huur amsterdam zuidoost.
Te huur in Amsterdam 10 Huurwoningen bedrijfsruimte zuidoost in Amsterdam Mitula Woning. Voor een meer verfijnde zoekopdracht in Te Huur Bedrijfsruimte Amsterdam Zuidoost, kunnen ook de volgende alternatieven gebruikt worden: Te Huur Bedrijfsruimte Amsterdam Zuidoost, 4 Kamer Woning Te Huur Amsterdam Zuidoost, Woning Te Huur Badkamer Amsterdam Zuidoost.
HNK Amsterdam Arena. HNK Amsterdam Arena.
Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is; bij HNK kun je een tijdelijke en flexibele kantoorruimte huren voor zolang jij nodig hebt! Flexibel werken in een bedrijfsruimte te midden van entertainment en plezier. In de afgelopen jaren heeft deze buurt een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen op het gebied van entertainment bruist Amsterdam Zuid-Oost; zakelijk volgt ze haar grote zus de Zuidas ook op.
Bedrijfsruimte Kantoorruimte winkelruimte in Amsterdam-zuidoost te huur en te koop.
Gratis zoekopdracht plaatsen. Bedrijfsruimte Amsterdam Zuidoost. Hullenbergweg 353-383, Amsterdam Zuidoost. 125, per m2 per jaar. Huidige status: te huur. De Crown buildings North Southkleinschalig van aard en gelegen in Kantorenpark Amsterdam Zuidoost, een locatie die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van de meest populaire vestigingslocaties in de Amsterdamse regio.
Gratis reageren op kantoorruimtes in Amsterdam. Huurprijzen vanaf 250.,
Niet mogelijk om voor lange periode dezelfde werkplek tot je beschikking te hebben. Conventionele kantoorruimte Amsterdam. Conventionele kantoorruimtes staan ook wel bekend als het kantoorconcept in traditionele zin. Bij een conventionele kantoorruimte huur je een kale werkplek, en meestal voor de lange termijn.
Bedrijfsruimte Ymere.
Vrije sector huur. Ymere verhuurt en verkoopt ongeveer 3.500 bedrijfsruimten, van kantoren tot ateliers en winkels. De ruimtes zijn in Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Kies een plaats. Ymere verhuurt en verkoopt ook parkeer en bergruimte. Neem bij vragen contact op met bedrijfsruimte@ymere.nl. Parkeren en bergruimte. Algemene voorwaarden bedrijfsruimte. Reageren, bezichtigen en toewijzen bedrijfsruimte.
Zoek bedrijfsruimte Rochdale.
Wij zorgen ervoor dat mensen met een laag inkomen wonen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer. Met betaalbare woningen van goede kwaliteit bieden wij ruim 80.000 bewoners een thuis. Meest bezochte pagina's.' Acceptatieformulier sociale huur. Aanbod sociale huurwoningen. Inloggen Mijn Rochdale. Werken bij Rochdale. Vind ons ook op. 2019 Rochdale Zig Websoftware. Waarmee kunnen wij je helpen? Begin hier met zoeken! Geen resultaten gevonden. Zoekresultaten voor keywords. Content pagina Kennisbank Nieuws Actie pagina. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en uw voorkeuren te onthouden.
Keienbergweg 38 in Amsterdam 1101 GC: Bedrijfsruimte te huur. GA Makelaars.
Het object ligt dichtbij de snelweg A2, A9 en de ringweg A10 afslag S111 Zuidoost. Met het openbaar vervoer zijn de objecten optimaal bereikbaar met zowel de metro, trein en bus vanaf station Bijlmer/Zuidoost. totaal circa 401 m2, verdeeld over.: circa 234 m2 bedrijfsruimte op de begane grond., circa 57 m2 kantoorruimte op de begane grond en. circa 110 m2 kantoorruimte op de verdieping. Bij het gehuurde kunnen parkeerplaatsen gehuurd worden voor 1.00000, excl. BTW per parkeerplaats per jaar. De bedrijfsunit wordt opgeleverd in de huidige staat en is onder meer voorzien van.: 2.000 kg, afgewerkte betonvloer. vrije hoogte ca. elektrisch bedienbare overheaddeur. systeemplafond met verlichtingsarmaturen. te openen ramen, dubbel glas. toiletten en pantry. 37.76000, per jaar 3.14667, per maand, ter vermeerderen met BTW en servicekosten. 2250, per m2 per jaar als voorschot voor het verbruik van gas, water en elektra. Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens 2015 100 zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek. 5 jaar met een verlenging van telkens 5 jaar, rekening houdend met een opzegtermijn van 12 maanden. Per maand of per kwartaal vooruit. Ter grootte van minimaal 3 maanden huur, te vermeerderen met servicekosten en de wettelijke verschuldigde BTW.
Zo simpel is het om te besparen op de kosten van kantoorruimte Advertorial MKB Servicedesk.
Meer weten over bedrijfsruimte huren? Lees het op onze desk! Huren op de Amsterdamse Zuidas of Amsterdam Zuidoost? De huurprijzen verschillen enorm. Om dit even toe te lichten: voor een kantoorruimte op de Zuidas betaal je 300, tot 400, per vierkante meter per jaar.
Aanbod Allington.
Koop of Huur. Allington Real Estate Advisors B.V. 1078 KL Amsterdam. Allington verhuurt kantoorruimte aan Hotelgift op de Herengracht 493. The Sting huurt via Allington ca. 5.000 m2 aan de New Yorkstraat 70 in Lijnden. Allington koopt Herengracht/Keizersgracht museum" Geelvinck" aan voor particuliere belegger. Allington verhuurt kantoorruimte aan ABN Amro Saturnus-Building" aan de Hogehilweg in Amsterdam Zuidoost.
Huurflex.
Een pand blijft te huur of te koop staan, maar wordt gebruikt en u ontvangt als eigenaar inkomsten. Deze tijd is ideaal voor huurders. Er is zo veel leegstand in kantoren, dat ondernemers bedrijfsruimte voor het uitkiezen hebben. Bekijk ons aanbod. Meer rek dan je denkt. HuurFlex is een jong bedrijf met een innovatieve formule voor tijdelijke huur en verhuur van leegstaand commercieel vastgoed. 010 30 70 815. Schimmelt 22 2e etage. 5611 ZX Eindhoven. 040 400 28 19. 1057 VN Amsterdam.

Contacteer ons