Op zoek naar bedrijfsruimte te huur amsterdam sloterdijk?

 
bedrijfsruimte te huur amsterdam sloterdijk
Bedrijfsaanbod in Mijdrecht.
Nijverheidsweg 16 Mijdrecht. Op uitstekend bereikbare locatie op het bedrijventerrein Zuid te Mijdrecht bieden wij deze ruime bedrijfshal te huur aan. De hal heeft een oppervlakte van ca. 540 m en een vrije hoogte van ca. 6 meter met een vrije overspanning. De hal heeft directe ontsluiting aan de Nijverheidsweg. De bedrijfsruimte is onderheid en de betonvloer heeft een draagkracht van 2.000 kg/m. Doordat in de betonvloer. Bekijk dit object. Tags: bedrijfsruimte, overheaddeur, beveiligd, vloerverwarming, akte, ruim. Huurprijs 2.340 per maand. 2.340 per maand2340per met deurarcering.jpg0122/02/20191." Bekijk grote foto's.' Informeer naar de actuele beschikbaarheid. Industrieweg 75 77 WESTKNOLLENDAM, Molletjesveer. Bedrijfsruimte in bedrijfsverzamelcomplex Prestige, gesitueerd parallel aan de N246 Amsterdam Alkmaar op het bedrijventerrein Molletjesveer.
Appartementen te huur Sloterdijk Amsterdam Locanto te huur en gezocht.
huizen te koop. bedrijfsruimte te koop. kavels te koop. recreatiewoningen te koop. De Pijp Amsterdam 4. De Wallen Amsterdam 9. Jordaan Amsterdam 13. Osdorp Amsterdam 5. Oud West Amsterdam 16. Oud Zuid Amsterdam 14. Overtoomseveld Amsterdam 7. Slotervaart Amsterdam 6. Info over appartementen te huur Sloterdijk Amsterdam.
Sloterdijk IV Gemeente Amsterdam.
Bedrijfsruimte / Vestigingslocaties. Sloterdijk IV is het kleinste en groenste gedeelte van Westpoort het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland waar vooral starters en ambachtelijke ondernemers zitten. Het terrein ligt tussen recreatiegebied Geuzenbos, Spaarnwoude en de haven van Amsterdam. Omgeving, kenmerken en karakteristieken. Sloterdijk IV is een 30 jaar oud bedrijventerrein opgezet voor ambachtelijke bedrijven, kunstenaars en bedrijven die uit de stadsvernieuwing verplaatst moesten worden. Het heeft een oppervlakte van ruim 10 ha. Er zijn ongeveer 60 ondernemingen gevestigd. In Sloterdijk IV kunnen starters en ambachtelijke ondernemers terecht. Er zijn ook broedplaatsen atelierruimten. Naast kunstenaars werken er zo'n' honderd mensen, vooral in de bouwnijverheid en de garagebranche. Een groot deel van Sloterdijk IV is natuurgebied, het Geuzenbos. Sloterdijk IV is een zogenaamd transformatiegebied. In dit geval betekent dit dat ondernemers de mogelijkheid hebben om op hun perceel over te stappen van huur naar erfpacht.
Kantoorruimte Amsterdam huren: de 77 beste kantoren.
Bij Launchdesk helpen we je graag om het juiste kantoor voor je te vinden, bijvoorbeeld in een bedrijfsverzamelpand of in een coworkingspace. Ga bijvoorbeeld voor een eigen kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam Sloterdijk, waar je wordt ontvangen door de receptie, huur een kantoor in het prachtige grachtenpand aan de Herengracht of huur een ingerichte kantoorruimte in onze fantastische coworking space aan de Johan Huizingalaan bij de ring A10.
bedrijfsruimte te huur Amsterdam.
Datum toegevoegd oud-nieuw. 72 bedrijfspanden te huur in Amsterdam. Toegevoegd: 07 april 2016. Corsicaweg 10 Amsterdam 1044AB Amsterdam. Bedrijfsruimte type: Kantoor. Opzoek naar een bedrijfsruimte op toplocatie met een geweldig uitzicht op de. Toegevoegd: 07 april 2016. Robert Kochplantsoen 19 Amsterdam 1097GG Amsterdam.
Bedrijfspanden in Amsterdam Westpoort: kantoren en winkels te huur in Amsterdam Westpoort.
Bedrijfsruimtes in Amsterdam Westpoort. Je hebt gezocht naar bedrijfsruimtes te huur in de volgende gemeenten: Amsterdam Westpoort. Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant. Overig op Westhavenweg, Amsterdam Westpoort. 32 m2 overig in de verhuur in Amsterdam Westpoort: OmschrijvingBedrijfsbox Amsterdam is gerealiseerd op bedrijventerrein Hempoort. De garageboxen zijn gelegen aan de xxxxx te Amsterdam. Prijs: 3.900Euro per jaar. Grootte: 32 m2. Dit is geen foto van dit bedrijfspand klik verder om de afbeeldingen te bekijken. Kantoor/Business Center op Kingsfordweg, Amsterdam Westpoort. Flexibele kantoorruimte in Amsterdam-Sloterdijk: Deze kantoorruimte is gelegen in Amsterdam-Sloterdijk, op loopafstand van het gelijknamige station. Amsterdam Sloterdijk is een goed bereikbaar stadsdeel dat.
Bedrijfsruimte Kantoorruimte winkelruimte in Amsterdam te huur en te koop.
Huidige status: verhuurd. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsunit verdeeld over drie bouwlagen, waarvan de onderste bouwlaag wordt verhuurd. De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de Limmerick te Amsterdam Sloterdijk. Nieuwendammerdijk 526 H1, Amsterdam. Min m 2: 0. Max m 2: 0. Total m 2: 0. Huidige status: te huur.
Het aanbod horeca-objecten in Amsterdam Horecasite.
Aangeboden door: Duijn Horecamakelaars B.V. ID1930 Lunchroom aan de Herengracht te Amsterdam. INV/GW: Op aanvraag. Deze lunchroom met fijn terras is gelegen direct aan de Herengracht ter hoogte van de Wolvenstraat. Dit gebied, de Negen Straatjes, staat bekend om ha.
Woningcorporatie Amsterdam Eigen Haard.
Doorstromers krijgen voorrang Vind de woning die bij u past. 8 mei woonmarkt voor 55 in Amsterdam-Zuid. Een groene toekomst Jaarverslag 2018. Uitspraak rechter NOM woningen en doorgaan met verduurzamen. Chat met ons. Te huur te koop. Vrije sector huur.
Property overzicht Camelot Europe.
Meer info / More info. Kamer te huur vanaf 30987, per maand Appartement Slotermeerlaan 1 1064 GX Amsterdam. Regelmatig hebben we onzelfstandige studio's' beschikbaar in dit voormalige verzorgingstehuis aan de Slotermeerlaan te Amsterdam. Deze verhuren we op basis van de Leegstandswet. De ruimtes zijn gelegen op 10 minuten fietsen van Station Amsterdam SLoterdijk.
Kantoorruimte huren in Amsterdam Noord? Bekijk en vergelijk gratis! SKEPP.
Amsterdam Amstel 3 Amsterdam Amstel Business Park 7 Amsterdam Buitenveldert 5 Amsterdam Centrum 43 Amsterdam De Pijp 4 Amsterdam De Schinkel 5 Amsterdam Duivendrecht 2 Amsterdam Grachtengordel 30 Amsterdam Houthavens 9 Amsterdam IJburg 1 Amsterdam Nieuw-West 12 Amsterdam Noord 14 Amsterdam Oost 24 Amsterdam Oud Zuid 7 Amsterdam Riekerpolder 5 Amsterdam Sloterdijk 17 Amsterdam West 18 Amsterdam Westpoort 7 Amsterdam Zuid-Oost 24 Amsterdam Zuidas 14.
Onkenhout Makelaars De makelaar van Badhoevedorp en omstreken.
Beveiligd: Tokyostraat 19-f. Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd Know More. Huurprijs 1.250 per maand exclusief BTW. Te koop @Badhoevedorp Pelikaanstraat 16 English translation below Know More. Koopsom 799.500 k.k. Te huur @Zwanenburg, Dennenlaan 113 Representatieve en multifunctionele Know More. Huurprijs 1.750 per maand.

Contacteer ons