Op zoek naar huur appartement?

 
huur appartement
Elias Beeckman 64 huurappartementen in Ede 6711 KJ: Project te huur. Ditters Makelaars Veenendaal.
Kaart en buurt. Oplevering 01 augustus 2018 Aantal kavels 64 Woningtypen Appartement. Appartementencomplex Elias Beeckman bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen, verdeeld over vier identieke gebouwen, inclusief berging en een parkeerplaats op maaiveld, aan de oostzijde van Ede op het voormalige kazerneterrein Elias Beeckman. Ruime appartementen met luxe. Route van naar, 6711 KJ Ede. Appartementencomplex Elias Beeckman bestaat uit 64 vrije sector huurappartementen, verdeeld over vier identieke gebouwen, inclusief berging en een parkeerplaats op maaiveld, aan de oostzijde van Ede op het voormalige kazerneterrein Elias Beeckman. Ruime appartementen met luxe afwerkingsniveau. Alle woningen hebben 3 kamers en variëren in oppervlakte van ca 76 tot ca 119 m. De woningen hebben een volledig ingerichte keuken, inclusief inbouwapparatuur, een complete badkamer een inpandige berging en hebben een buitenruimte in de vorm van een tuin, balkon of loggia. Bewoners kunnen parkeren in de parkeerkoffers. Per woning is er een parkeerplaats beschikbaar. Elias Beeckman: wonen op een historische locatie. Rijksmonument Elias Beeckman betreft een voormalige legerkazerne die tot eind 2010 in gebruik was bij Defensie. De kazerne werd in 1939 geopend. Verdeeld over 4 identieke gebouwen worden hier in totaal 64 appartementen ten behoeve van de vrije sector huur gerealiseerd.
Huurappartement De Es ZINN.
De huur bedraagt vanaf 1078, per maand. Kandidaten met een Wlz-indicatie krijgen voorrang op bewoners zonder indicatie. Appartement 60 m2 ingericht. Appartement 60 m2 afmetingen. Deel deze pagina. In de wijk Selwerd staat de moderne en nieuwe woonzorglocatie De Es.
Per direct te huur: Totaal 29 huurappartementen aan de Dr. van Deenweg 26-34 te Zwolle vraag naar de beschikbaarheid Vandenbrink Onroerend Goed.
van Deenweg 26-34 te Zwolle gebouw Van Gogh. De appartementen beschikken allemaal over een eigen berging op de etages en op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging. Tevens krijgt ieder appartement de beschikking over één parkeerplaats. Nog enkele appartementen te huur, vraag naar de beschikbaarheid.
Appartement huren of huurwoning in maastricht Woonpunt.
Ik ben huurder. Appartement huren of huurwoning in maastricht. Appartement huren of huurwoning in Maastricht. Sociale huur en vrije huur. Woonpunt biedt vele mogelijkheden om woonruimte te huren in Maastricht. We hebben huuraanbod dat voor sociale of vrije huur bestemd is.
Appartementen Nederland te huur Direct Wonen.
Alle kenmerken tonen Appartement bekijken. Bekijk alle appartementen Gazellestraat. Alle kenmerken tonen Appartement bekijken. Bekijk alle appartementen Eemnesserweg. Alle kenmerken tonen Appartement bekijken. Bekijk alle appartementen Boulevard. Alle kenmerken tonen Appartement bekijken. Bekijk alle appartementen Zeeltstraat. Alle kenmerken tonen Appartement bekijken.
Domica Huur of verhuur een appartement of woning door heel Nederland.
Onze professionele verhuuradviseurs helpen je snel en efficiënt in jouw zoektocht naar de ideale woning of appartement. Passend bij jouw wensen en budget. Vind een huurwoning in Arnhem Schrijf je direct in als woningzoekende of neem contact op via 31026-3703666 of arnhem@domica.nl.
Een appartement huren in Eindhoven Rotsvast Eindhoven.
Home Vestigingen Eindhoven Appartement huren in Eindhoven. Appartement huren in Eindhoven. Het is niet gemakkelijk om een geschikt appartement in Eindhoven te vinden. Rotsvast Eindhoven wil u daarom graag helpen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van huurappartementen in de regio Eindhoven. Soorten appartementen te huur in Eindhoven.
Huisvesting Curaçao / Appartement huren op Curaçao.
Te huur: 1 appartement met 1 slaapkamers in de wijk Jan Thiel. De huur is inclusief gas, water, stroom normaal verbruik en met uitzondering van de airco en exclusief internet. Het appartement is gesitueerd onder de woning van de eigenaar.
Appartement of huis huren in Eindhoven Wooninc.nl.
Appartement of huis huren in Eindhoven. Bent u op zoek naar een huurappartement of een huurwoning in Eindhoven? Bij ons vindt u regelmatig verschillende woningen te huur. focust zicht bewust op het huisvesten van jongeren en de groeiende groep ouderen in regio Eindhoven en heeft daarom met name appartementen.
Huizen en Kamers te huur Marktplaats.nl.
2 bedroom apartment basic furniture only for couples or 2 / 3 ladies for sharing available for longer period only foreigners, no dutch one month deposit. Appartement te huur in Bomen en Bloemenbuurt Den Haag. Woonruimte te huur in bomen en bloemenbuurt, den haag. Vanaf 01-07-2018 komt er een appartement beschikbaar!
Pro-Housing Maastricht Appartement of woning huren in Maastricht Pro-Housing.
Het penthouse heeft een riante woonkamer, twee slaapkamers en een royaal dakterras met een prachtig vrij uitzicht. 1410 50.998425.857651099999998, 20181201 20 Brugstraat Sittard 1160 140. Mooi appartement te huur met 3 slaapkamers, dakterras, moderne keuken gelegen in hartje stadscentrum van Maastricht.
Sociale huur Appartement/Flat aan de Appartement in Assen Assen Oost.
De servicekosten zijn een indicatie en moeten nog worden vastgesteld. U kunt nog niet reageren op een specifiek appartement. Mocht u voor één van de appartementen in aanmerking komen dan kunt u tijdens de bewonersavonddatum nader te bepalenuw keuze aan ons doorgeven.

Contacteer ons