Op zoek naar loods te huur amsterdam?

 
loods te huur amsterdam
Huurflex.
Een pand blijft te huur of te koop staan, maar wordt gebruikt en u ontvangt als eigenaar inkomsten. Deze tijd is ideaal voor huurders. Er is zo veel leegstand in kantoren, dat ondernemers bedrijfsruimte voor het uitkiezen hebben. Bekijk ons aanbod. Meer rek dan je denkt. HuurFlex is een jong bedrijf met een innovatieve formule voor tijdelijke huur en verhuur van leegstaand commercieel vastgoed. 010 30 70 815. Schimmelt 22 2e etage. 5611 ZX Eindhoven. 040 400 28 19. 1057 VN Amsterdam.
Een bedrijfsruimte vinden in Amsterdam.
We kunnen toch ook met meerdere bedrijven met diverse werkzaamheden in een loods werken, functiemenging, aldus een van onze opdrachtgevers. Want hoe mooi zou het zijn om als standaard kantoorgebruiker in een grote ruimte te werken, waar ook fietsframes in elkaar worden gelast, waar wijn wordt geproduceerd, waar maaltijden worden bereid en genuttigd. Een van onze opdrachtgevers was op zoek naar een loods op een inspirerende locatie in Amsterdam.
Home Happinez.
Ontdek hoe de acht geometrische vormen jou kracht bij kunnen zetten. Drie redenen om je wél in tantra te verdiepen. Tantra kan makkelijk verkeerd gebruikt worden: voor wellust, hebzucht of porno. Vind ons op social en blijf op de hoogte.:
Bedrijfspanden te koop en te huur Hoogveste B.V.
Prijs Huur Oplopend. 1 2 3 21. Overdracht Huurprijs 1.200, p.m. Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 225 m Diversen In units vanaf 1 m. 8861 VN Harlingen. Overdracht Huurprijs 1.600, p.m. Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 420 m.
Kinderpretpark Julianatoren.
Bedrijfsaanbod in Amsterdam.
Totaal aantal kamers. Geheel pand, leeg en vrij van huur in hartje centrum van Amsterdam! Lopend door de Kerkstraat is dit grandioze pand niet te missen! Zijn grootte, prestigieuze voor en achtergevel is uniek in zijn soort. Het pand is ligt op een prachtige centrale plek in hartje Amsterdam en is per direct beschikbaar.
Infographics Animatiebedrijf in60seconds.
Ministerie van IM. Wonen in Amsterdam. in60seconds gaat voor kwaliteit Unieke concepten verdienen unieke visualisaties. Bij in60seconds gaan we voor kwaliteit, zowel wat betreft inhoud als uitwerking van onze producties. U besteedt graag aandacht aan uw organisatie of producten? Wie op wil vallen moet zijn kop boven het maaiveld uit durven steken en wij helpen u graag om dat op een origineel en verantwoorde manier te doen.
werkplek te huur in loods 6 knsmeiland Amsterdam.
portfolio's' agenda Adressen prikbord info favorieten Zoeken login. Alle mededelingen Alle mededelingen voor Amsterdam Cursussen 272 Workshops 195 Vakantiecursussen 32 Agenda / expositie / open atelier 61 Kunst in opdracht 46 Fotografie 20 Expositieruimte 44 Atelier / werkruimte 249 Creatief kantoor / bedrijfsruimte 79 Gereedschap / materiaal 17 Werken met anderen 27 Vacatures in de kunst 18 Model aangeboden 164 Model gezocht 99 Boeken / cursusmateriaal 9 Nieuwe websites 20 Web-log 1 Diversen 34 Plaats zelf ook een mededeling. volgende medeling in de rubriek creatief kantoor / bedrijfsruimte. Werkplek te huur in Loods 6, KNSM-eiland.
Je nieuwe werkruimte vanaf 200, p/m Camelot Europe.
De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend: een kantoorruimte voor een accountant of een startend IT-bedrijf. Of een atelier voor theaterkostuums, een cateraar in de voormalige bedrijfskantine van een kantoorpand, een yogaschool in een voormalige gymzaal of een houtbewerker in een loods. Camelot Workspace biedt een tussenstap tussen de werkplek aan je keukentafel en het definitief huren van een werkruimte. Dit doen we door bruikleenovereenkomsten of flexibele huurcontracten met je af te sluiten.
Home Loods 6. facebook. instagram. navicon. close-large. test2. slider-arrow.
Loods 6 Loods 6. Nieuwsbrief Loods 6. Home Loods 6. Go slow @Loods6. Niet jagen, niet jachten, maar in alle rust genieten van echte mode, kunst, wijn, design en het betere boek op het KNSM-eiland. Bekijk de agenda. Wij maken op deze website gebruik van cookies.
Stadsloods verbindt vraag en aanbod van ruimtes in de stad Gemeente Amsterdam.
maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het contactformulier. Meer contactgegevens en openingstijden. Volg de gemeente. Uit in Amsterdam. Wat is er te doen in Amsterdam? Informatie over toerisme, cultuur, uitgaan, evenementen en meer vindt u op Iamsterdam.com.
Bedrijfspanden in Amsterdam Amsterdam, NH Bedrijfsvastgoed.nl.
Winkelruimte te huur Amsterdam. Voor uw winkel zijn er mogelijkheden om in de drukke winkelstraten van Amsterdam een winkelruimte te huren. De winkels worden in de vakanties druk bezocht door toeristen. Klanten uit zowel binnen als buitenland kunnen hier uw producten aanschaffen.

Contacteer ons