Resultaten voor sociale huur

 
sociale huur
Gemeente Someren: Sociale huurwoning.
Vestiging vanuit het buitenland. Bent u op zoek naar een sociale huurwoning in de gemeente Someren dan kunt u terecht bij de woningcoöperaties WoCom, Bergopwaarts, Mooiland en Wonen Limburg. Voor WoCom, Bergopwaarts en Mooiland kunt u zich inschrijven via www.wooniezie.nl.
Woning zoeken, sociale huur Wat u wilt regelen Home Gemeente Bronckhorst.
Woning zoeken, sociale huur. Home Woning zoeken, sociale huur. Wat het is. U komt in aanmerking voor een sociale huurwoning als uw inkomen beneden de vastgestelde grens jaarinkomen lager dan 36.798 blijft. Sociale huurwoningen hebben een huurprijs lager dan 71068.
WoningNet Hengelo Borne.
Een woning zoeken. Een sociale huurwoning is een huurwoning met een maximale netto huurprijs van 71068, prijspeil 2018 per maand. De meeste sociale huurwoningen in Hengelo en Borne zijn van Welbions en Twinta Wonen. Deze woningen bieden wij aan via deze website.
Welkom bij WoningNet, u kunt op dit moment 32 woningen bekijken.
Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.
Sociale huurwoningen in Den Haag Woningcorporatie Staedion.
Ik wil een sociale huurwoning huren in de regio Den Haag. De huurprijs voor een sociale huurwoning is bij de start maximaal 72042, per maand. Bent u geïnteresseerd en wilt u reageren op een sociale huurwoning in Den Haag en omgeving?
Sociale huurwoning Gemeente Ermelo.
Sinds 2016 moet een woningcorporatie sociale huurwoningen passend toewijzen. Passend toewijzen betekent dat de corporatie ervoor moet zorgen dat de hoogte van uw huur past bij de hoogte van uw inkomen en uw huishoudgrootte. U kunt daarom niet op alle woningen reageren.
Sociale huur Vestia.
Maar de gemeente neemt uw aanvraag daarna in behandeling. Zij bepaalt of u wel of geen urgentie krijgt. In sommige gemeente heeft u een huisvestingsvergunning nodig om een sociale huurwoning te huren. Deze kunt u zelf aanvragen bij uw gemeente.
Sociale huur Eigen Haard.
Log hier in of maak een account aan. Ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte of een parkeerplek? Log hier in of maak een account aan. Onze sociale huurwoningen met een huur tot 711 verhuren we via Woningnet. Weten en Regelen.
IJsselstein Woning zoeken, sociale huur Woning zoeken, sociale huur.
Woning zoeken, sociale huur. Indien u op zoek bent naar een sociale huurwoning, laat u zich dan inschrijven voor sociale huur bij Woningnet, www.woningnet.nl. Uw inkomen dient beneden een vastgestelde grens blijven, als u in aanmerking wilt komen voor een sociale huurwoning.
WoningNet Almere.
Per 1 januari 2018 is het maximale jaarinkomen verzamelinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend waarmee u op de meeste sociale huurwoningen kunt reageren vastgesteld op 36.798. Wilt u weten wat dit voor u betekent? Hier kunt u meer informatie lezen. Wat zijn de voorwaarden om mij in te schrijven bij WoningNet Almere voor sociale huur?
Een sociale huurwoning zoeken in de regio Eemvallei.
Per 1 januari is het maximale jaarinkomen toetsingsinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren vastgesteld op 38.035. Dit geldt voor de meeste woningen. Een beperkt deel wordt ook aangeboden voor hogere inkomens. Wilt u weten wat dit voor u betekent? Hier kunt u meer informatie lezen. Wat zijn de voorwaarden om mij in te schrijven bij WoningNet voor sociale huur?
Woonstede.nl Huren.
Wat is een sociale huurwoning? Een sociale huurwoning is een woning die een woningcorporatie verhuurt voor een netto huurprijs tot 72042. Wat is netto huur? De netto huurprijs ook wel kale huur genoemd is het bedrag dat u maandelijks betaalt voor het gebruik van de ruimte.

Contacteer ons