Meer resultaten voor sociale huur

 
sociale huur
WoningNet Groningen.
De meeste sociale huurwoningen in Groningen zijn in bezit van woningcorporaties. De woningen worden aangeboden via WoningNet en om erop te reageren, heeft u een inschrijving bij WoningNet nodig. Afhankelijk van uw inkomen, kunt u voor een sociale huurwoning huurtoeslag aanvragen.
Sociale Huur Eigen Haard.
Onze sociale huurwoningen met een huur tot 711 verhuren we via Woningnet. Vrije sector huur. Op zoek naar een sociale huurwoning? Onze woningen met een huur lager dan 71068, verhuren we via WoningNet. Hier vindt u het aanbod, voorwaarden en procedures.
Boete illegale onderverhuur sociale huurwoning naar 83.000 euro RTL Nieuws.
Minister Ollongren past de huisvestingswet aan om de hogere boete mogelijk te maken. Gemeenten kunnen de maximale boete opleggen als ze herhaaldelijk hebben geconstateerd dat iemand een sociale huurwoning illegaal onderverhuurt. Bij de eerste keer dat iemand wordt betrapt kan straks direct een boete van 20.000 euro worden opgelegd. Dubbele of drievoudige huur.
Sociale huur.
Op deze pagina leest u hoe u voor een sociale huurwoning in aanmerking komt. Hoe krijgt u een sociale huurwoning? Om het u makkelijk te maken, werken de meeste woningcorporaties in Limburg samen. Zij bieden hun woningen op één website aan.
Welkom Haaglanden.
Bij toewijzing van sociale huurwoningen is door twee corporaties in Haaglanden opnieuw fraude met inkomensverklaringen geconstateerd. Vidomes zorgt voor nieuwe fotos en plattegronden. Om woningzoekenden nog beter van dienst te kunnen zijn, laat Vidomes nieuwe fotos en plattegronden maken van al haar woningen. Op Woonnet Haaglanden staat het gezamenlijke woningaanbod van 15 woningcorporaties in de regio Haaglanden. Te huur Parkeren/berging.
Toewijzingscriterium sociale huurwoningen.
Wonen in Aalsmeer. Open pagina menu Toewijzingscriterium sociale huurwoningen. Ieder jaar past de overheid de huur en inkomensgrenzen aan. Per 1 januari is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning 71068, 2015. Het maximale jaarinkomen waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren is vastgesteld op 34.911.
Gemeente Someren: Sociale huurwoning.
Vestiging vanuit het buitenland. Bent u op zoek naar een sociale huurwoning in de gemeente Someren dan kunt u terecht bij de woningcoöperaties WoCom, Bergopwaarts, Mooiland en Wonen Limburg. Voor WoCom, Bergopwaarts en Mooiland kunt u zich inschrijven via www.wooniezie.nl.
Sociale huurwoning de Vooruitgang.
De huur betalen. De huur opzeggen. Klachten en geschillen. Onderhoud en reparaties. Ik zoek een huurwoning. Inschrijven als woningzoekende. Reageren op vrijkomende woning. Signaleringslijst wangedrag, wanbetaling en overlast. Home / Ik zoek een huurwoning / Sociale huurwoning. Komt u aanmerking voor een sociale huurwoning?
Actium.
Appelscha, Donkerbroek, Elsloo, Haule, Haulerwijk, Langedijke, Makkinga, Nijeberkoop, Oldeberkoop, Oosterwolde, Ravenswoud en Waskemeer. Darp, Diever, Dwingeloo, Frederiksoord, Havelte, Havelterberg, Uffelte, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Wilhelminaoord, Wittelte en Zorgvlied. Wat zijn de voorwaarden om mij in te schrijven bij Actium voor sociale huur?
Sociale huurwoning bij Woonstad Rotterdam.
Dit is Woonstad Rotterdam. Ik ben klant. Dit is Woonstad Rotterdam. Sociale huurwoning in Rotterdam. BETAALBAAR HUREN IN VERTROUWD ROTTERDAM. Minimumprijs, geen voorkeur. Maximumprijs, geen voorkeur. Prins Alexander 561., IK WIL EEN HUURWONING EN NU? Vraag een woonpas aan. Krijg ik toeslagen?
Sociale huurwoning Habeko wonen.
Onderhoud aan de woning. Uw huur opzeggen. Wonen voor senioren. Huren bij ons. In de kernen. Koudekerk aan den Rijn. Compliment en klacht. Over Habeko wonen. Keurmerk voor kwaliteit. Werken bij ons. Contact met Habeko wonen. Complimenten en klachten. Welkom bij Habeko wonen. Habeko wonen is dé corporatie voor Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Benthuizen en Koudekerk aan den Rijn in de gemeente Alphen aan den Rijn. We verhuren hier 1900 woningen. Het overgrote deel sociale huurwoning en een klein deel vrije sectorwoning.
Sociale huur Volkshuisvesting Website.
We take no responsibility for the accuracy of the translation. Toggle navigation Ik huur. Woningen waarvoor in principe huurtoeslag mogelijk is. Dit is afhankelijk van huishoudgrootte en gezamenlijk inkomen. Er kunnen inkomenseisen worden gesteld. Reageren op een sociale huurwoning, kan uitsluitend op de website van Entree.

Contacteer ons