Meer resultaten voor winkel te huur amsterdam

 
winkel te huur amsterdam
Home.
Home Ik ben huurder Ik zoek woonruimte Ik zoek bedrijfsruimte Contact. Ik ben huurder. Ik zoek woonruimte. Ik zoek bedrijfsruimte. Ik zoek woonruimte. Huur 72042, Huur 72042, Direct te huur Koop. 1 of meer. 2 of meer. 3 of meer.
Zoek bedrijfsruimte Rochdale.
Wij zorgen ervoor dat mensen met een laag inkomen wonen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer. Met betaalbare woningen van goede kwaliteit bieden wij ruim 80.000 bewoners een thuis. Meest bezochte pagina's.' Acceptatieformulier sociale huur. Aanbod sociale huurwoningen. Inloggen Mijn Rochdale. Werken bij Rochdale. Vind ons ook op. 2019 Rochdale Zig Websoftware. Waarmee kunnen wij je helpen? Begin hier met zoeken! Geen resultaten gevonden. Zoekresultaten voor keywords. Content pagina Kennisbank Nieuws Actie pagina. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en uw voorkeuren te onthouden.
Je nieuwe werkruimte vanaf 200, p/m Camelot Europe.
lees het volledige artikel. Verdubbeling woningprijzen in Amsterdam sinds 2000. De prijzen van bestaande particuliere koopwoningen in Amsterdam zijn in een jaar tijd met gemiddeld 14 procent gestegen. Ook andere wereldsteden merken problemen rond de woningmarkt. lees het volledige artikel.
Aanbod B.O.G. Van Maarschalkerwaart Makelaars. Aanbod B.O.G. Van Maarschalkerwaart Makelaars.
De ruimte is o meer. ALGEMENE INFORMATIE Multifunctionele kantoorruimte te huur van 250 m gesitueerd op de begane grond. De ruimte is o meer. 250 m 2 Volledige info. Breda, Konijnenberg 88. VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Op industrieterrein De Krogten is een bedrijfscomplex gelegen bestaande uit een kantoorsec meer. VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Op industrieterrein De Krogten is een bedrijfscomplex gelegen bestaande uit een kantoorsec meer. 1.503 m 2 Volledige info. Breda, Konijnenberg 88 AB. VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Op industrieterrein De Krogten is een bedrijfscomplex gelegen bestaande uit een kantoorsec meer. VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Op industrieterrein De Krogten is een bedrijfscomplex gelegen bestaande uit een kantoorsec meer. Amsterdam, Rozengracht 162. DE WINKEL Royale winkel van circa 161 m gelegen in het midden van de Rozengracht nabij de Prinsengracht.
Casco horecaruimte te huur.
ID: 1136 Te huur: Horeca/ winkelruimte met bovenwoning aan d Winkel/ horecaruimte met terrasmogelijkheden gelegen aan de gezellige binnenhaven van Wassenaar te midden tussen diverse horecabedrijven. Mogelijkheid tot daghoreca of afhaalwinkel met keuken. De winkel is per 1 mei a.s.
Aanbod Creating Retail Parks Vastgoedadvies Huur Huren Verhuur Winkelruimte Woonboulevard CRP.
Amsterdam Zuid Oost Woonmall Villa ArenA Arena Boulevard. Adres: Arena Boulevard te Amsterdam. Neem contact op voor meer informatie. Amsterdam Zuid Oost Woonplaza A2. Adres: Sijsjesbergweg te Amsterdam Z.O. 2.647 m2 BVO winkelruimte deelverhuur mogelijk. Apeldoorn Retail Park De Voorwaarts. Adres: De Voorwaarts 37 en 47 te Apeldoorn. 1.500 m2 BVO winkelruimte en ca. 1.128 m2 BVO winkel of horeca-ruimte.
Ondernemen Eigen Haard.
Winkelruimte in Badhoevedorp. Mooie winkelruimte te huur, gelegen in het winkelcentrum van Badhoevedorp op uitstekende locatie. Hart voor de buurt en onze ondernemers. Wij hebben hart voor de buurt en onze ondernemers. We werken samen met bewoners aan prettige buurten.
Bedrijfsruimte te huur Amsterdam divers aanbod bij u in de regio Bedrijfspand te huur.
Gratis object toevoegen. Kantoorruimte met opslagruimte. Kantoorruimte met showroom. Huur / koop. Gratis object aanbieden. Nu cure no pay. Uw object plaatsen op 20 websites. Gratis object aanbieden. Bedrijfsruimte te huur Amsterdam. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te huur in Amsterdam?
Aanbod BOG Burgemeester Vastgoed.
Super leuke winkel te huur in leuke buurt. Admiraal de Ruyterweg 91H, 1056 ET Amsterdam. 1.60000, per maand, BTW is nvt. Bilderdijkstraat 130, Amsterdam, Nederland. Wij bieden u aan een leuke winkelruimte in de altijd gezellige Kinkerbuurt. Bilderdijkstraat 130, 1053LA Amsterdam.
Raadhuisstraat 12 in Amsterdam 1016 DE: Winkelruimte. Keij Stefels b.v.
Nog nader te bepalen. Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden aanpassing van de huur te verlangen. Overdracht Status Verhuurd Huurprijs 2.500, per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 65 m Verkoopoppervlakte 65 m Frontbreedte 332 cm Diversen In units vanaf 65 m Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Welstandsklasse A1. 65 m In units vanaf. 65 m Verkoop vloeroppervlakte. 65 m Frontbreedte. 332 cm Verdiepingen. A1 Publieksgerichte dienstverlening. Route van naar Raadhuisstraat 12, 1016 DE Amsterdam.
MVGM is dé vastgoedregisseur die u kan adviseren en ontzorgen.
De juiste huurprijs bepalen voor woningen in het middensegment? Het is een steeds groter wordend probleem voor vooral de starters op de woningmarkt: een huurwoning vinden die ze kunnen betalen. Het is in Amsterdam bijvoorbeeld geen uitzondering om voor 60 m2 maandelijks 1.100 huur te moeten betalen.
Huurprijzen winkelpanden op Damrak stijgen dankzij toeristen Het Parool. Deel dit artikel.
ANP/Het Parool 2 januari 2019, 1331: De winkelhuurprijs in Nederland lag gemiddeld op 655 euro per vierkante meter per jaar Beeld anp. In Amsterdam is er sprake van een stijging dankzij de toestroom van koopgrage toeristen. Vooral de huren op bekende locaties in het centrum gaan hard omhoog. Zo lag de huur voor winkelpanden op het Damrak vorig jaar een kwart hoger dan een jaar eerder, met een gemiddelde prijs van 2.500 euro per vierkante meter.

Contacteer ons