Resultaten voor winkel te huur amsterdam

 
winkel te huur amsterdam
Aanbod B.O.G. Van Maarschalkerwaart Makelaars. Aanbod B.O.G. Van Maarschalkerwaart Makelaars.
De ruimte is o meer. ALGEMENE INFORMATIE Multifunctionele kantoorruimte te huur van 250 m gesitueerd op de begane grond. De ruimte is o meer. 250 m 2 Volledige info. Breda, Konijnenberg 88. VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Op industrieterrein De Krogten is een bedrijfscomplex gelegen bestaande uit een kantoorsec meer. VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Op industrieterrein De Krogten is een bedrijfscomplex gelegen bestaande uit een kantoorsec meer. 1.503 m 2 Volledige info. Breda, Konijnenberg 88 AB. VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Op industrieterrein De Krogten is een bedrijfscomplex gelegen bestaande uit een kantoorsec meer. VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Op industrieterrein De Krogten is een bedrijfscomplex gelegen bestaande uit een kantoorsec meer. Amsterdam, Rozengracht 162. DE WINKEL Royale winkel van circa 161 m gelegen in het midden van de Rozengracht nabij de Prinsengracht.
Tijdelijk te bewonen door huurders.
Te huur nette kantoorruimte of praktijkruimte. Oppervlakte: 20 m2. Prijs: Prijs op aanvraag Exclusief GWL. Oppervlakte: 100 m2. Prijs: Prijs op aanvraag Exclusief GWL. Oppervlakte: 160 m2. Kantoorruimte centrum Duiven. Prijs: 315 Inclusief GWL. Oppervlakte: 150 m2. Oppervlakte: 185 m2. Prijs: Prijs op aanvraag Inclusief GWL. Oppervlakte: vanaf 20 m2. s Gravendijkwal 40b. 3014 EC Rotterdam. 3001 HB Rotterdam. Telefoon: 010 436 9111. Fax: 010 436 7808. Alvast regio Noord-West. 1057 VN Amsterdam.
Winkelruimte te huur aan de Gruttostraat 27 in Den Bosch.
Circa 1.157 m winkelruimte, in units vanaf 515 m. De te huur aangeboden winkelruimte is gelegen aan de Gruttostraat 27, op een detailhandelslocatie in de wijk Orthen te Den Bosch. Winkelcentrum Orthenpoort te Den Bosch ligt centraal aan de in en uitvalswegen ten noorden van het centrum en trekt klanten vanuit de gehele regio. Er zijn diverse grote formules gevestigd welke een sterke aantrekkingskracht hebben op consumenten. Het gaat hierbij om ketens als Nettorama, Albert Heijn en Bristol. De winkelruimte beslaat in totaal circa 1.157 m en is gelegen op de eerste etage. De ruimte is eenvoudig te splitsen in twee units van respectievelijk 515 m en 642 m. Casco, de oplevering zal plaatsvinden in een staat die wij betitelen als instapklaar. Roltrap, gewone trap en een lift aanwezig. PVC-vloeren laminaat look en tegelvloeren. Deels voorzien van een systeemplafond met verlichting. Op het voorgelegen parkeerterrein is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De bereikbaarheid met eigen vervoer alsmede met het openbaar vervoer is goed te noemen. Het pand ligt op korte afstand van de op en afritten van de A2 Amsterdam Maastricht en de A59 Zevenbergen Waalwijk Den Bosch.
Ondernemen Eigen Haard.
Winkelruimte in Badhoevedorp. Mooie winkelruimte te huur, gelegen in het winkelcentrum van Badhoevedorp op uitstekende locatie. Hart voor de buurt en onze ondernemers. Wij hebben hart voor de buurt en onze ondernemers. We werken samen met bewoners aan prettige buurten.
Winkelruimte te huur Amsterdam.
U bent hier: Home Winkelruimte te huur Amsterdam. Winkelruimte te huur Amsterdam. Linnaeusstraat 12 Amsterdam., 1092 CK AMSTERDAM. Oppervlak: 135 m. Te huur winkelpand gelegen in de Linnaeusstraat 12 te Amsterdam. Nette winkelruimte, gelegen in drukke winkelstraat nabij het Oosterpark.
Te huur winkels haarlemmerstraat amsterdam Trovit.
Soortgelijke zoekopdrachten Te" huur winkels haarlemmerstraat amsterdam: Te huur amsterdam 4 kamer., Te huur amsterdam kamer., Te huur amsterdam korte leidsedwarsstraat., Te huur woonboot prinsengracht amsterdam., Te huur amsterdam sloten., Te huur haarlem 3 kamer. Te huur appartement amsterdam diemen.
Raadhuisstraat 12 in Amsterdam 1016 DE: Winkelruimte. Keij Stefels b.v.
Nog nader te bepalen. Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden aanpassing van de huur te verlangen. Overdracht Status Verhuurd Huurprijs 2.500, per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 65 m Verkoopoppervlakte 65 m Frontbreedte 332 cm Diversen In units vanaf 65 m Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Welstandsklasse A1. 65 m In units vanaf. 65 m Verkoop vloeroppervlakte. 65 m Frontbreedte. 332 cm Verdiepingen. A1 Publieksgerichte dienstverlening. Route van naar Raadhuisstraat 12, 1016 DE Amsterdam.
Home.
Home Ik ben huurder Ik zoek woonruimte Ik zoek bedrijfsruimte Contact. Ik ben huurder. Ik zoek woonruimte. Ik zoek bedrijfsruimte. Ik zoek woonruimte. Huur 72042, Huur 72042, Direct te huur Koop. 1 of meer. 2 of meer. 3 of meer.
Bedrijfsruimte Ymere.
Studenten en jongeren. Vrije sector huur. Ymere verhuurt en verkoopt ongeveer 3.500 bedrijfsruimten, van kantoren tot ateliers en winkels. De ruimtes zijn in Amsterdam, Almere, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp en Nieuw-Vennep. Kies een plaats. Ymere verhuurt en verkoopt ook parkeer en bergruimte.
MVGM is dé vastgoedregisseur die u kan adviseren en ontzorgen.
De juiste huurprijs bepalen voor woningen in het middensegment? Het is een steeds groter wordend probleem voor vooral de starters op de woningmarkt: een huurwoning vinden die ze kunnen betalen. Het is in Amsterdam bijvoorbeeld geen uitzondering om voor 60 m2 maandelijks 1.100 huur te moeten betalen.
bedrijfsruimte te huur Amsterdam.
Datum toegevoegd oud-nieuw. 72 bedrijfspanden te huur in Amsterdam. Toegevoegd: 07 april 2016. Corsicaweg 10 Amsterdam 1044AB Amsterdam. Bedrijfsruimte type: Kantoor. Opzoek naar een bedrijfsruimte op toplocatie met een geweldig uitzicht op de. Toegevoegd: 07 april 2016. Robert Kochplantsoen 19 Amsterdam 1097GG Amsterdam. Bedrijfsruimte type: Kantoor. Bent u op zoek naar betaalbare werkruimte op een centrale locatie in Amsterdam. Toegevoegd: 14 december 2015. Eerste Leliedwarsstraat 6 Amsterdam 1015TA Amsterdam. Bedrijfsruimte type: Winkel.
Batavia Stad Fashion Outlet Ruim 150 winkels 30 70% extra korting 7 dagen per week open Batavia Stad.

Contacteer ons