Meer resultaten voor winkel te huur amsterdam

 
winkel te huur amsterdam
Untitled Document.
Uw browser ondersteund geen inline frames.
Het aanbod horeca-objecten in Amsterdam Horecasite.
Te koop Horeca in Amsterdam Tapas/Grill restaurant hartje centrum Bloemenmarkt 2 laags hoekpand met grote ramen 100 m2 75 zitplaatsen en 10. Aangeboden door Focus Horeca. Het vastgoed van Grand-Café-Restaurant Klein Kalfje is te koop! Het vastgoed van Grand-Café-Restaurant Klein Kalfje is te koop! Het vastgoed wordt verhuurd aan Exploitatie Klein Kalfje bv eigendom van David Crouwe. Aangeboden door Hevesta bv. Casco horecaruimte 400m2 te huur! Winkelcentrum Boven t IJ te AMSTERDAM.
TEHUUR.NU Bedrijfsonroerendgoed bedrijfs onroerendgoed bedrijfs onroerend goed kantoorruimte bedrijfsruimte opslagruimte winkel makelaars bedrijfsog bedrijfso.g units opslagplaats.
Ons aanbod is afkomstig van vastgoedbemiddelaars makelaars en institutionele beleggers uit heel Nederland. bedrijfsonroerendgoed bedrijfsruimte verhuur bedrijfspand huren kopen kantoorruimte bedrijfsobject horecapand bedrijfsgrond winkelruimte beleggingspand beleggingspanden aangeboden winkel gevraagd verhuren bedrijfspand bedrijfsterrein koop huur makelaar makelaars kantoor bedrijfshuisvesting. Gemakkelijk zoeken in bedrijfsonroerendgoed. Via deze zoekmachine heeft u toegang tot een zeer actuele overzicht van beschikbaar aanbod bedrijfsvastgoed in Nederland. Gebruik van onze zoekmachine is geheel GRATIS geen voorwaarden geen verborgen kosten. TEHUUR.NU is de website bij uitstek voor het vinden van een bedrijfsruimte of kantoor. Ons aanbod is afkomstig van vastgoedbemiddelaars makelaars en institutionele beleggers uit heel Nederland.
Winkels en horeca in Amsterdam en omgeving.
Lange Niezel 21 I AMSTERDAM. Te huur Lange Niezel 21-I te Amsterdam. Velserhof 53 55 IJMUIDEN. Adres VELSERHOF 53-55 1972 JG TE IJMUIDEN Ligging Gelegen aan de kop van het centrum van IJmuiden in het hoofdwinkelgebied aan de Lange Nieuwstraat. Alle winkels zijn in 2008 naar buiten gedraaid en iedere winkel heeft een eigen entree in de winkelstraat gekregen. Bereikbaarheid Uitstekend bereikbaar via de Lange Nieuwstraat of het Marktplein. De bus stopt voor het winkelcentrum.
RealNext Huur of koop winkelruimte in Amsterdam.
Huur of koop winkelruimte in Amsterdam. Winkelruimte kopen of huren in Amsterdam? Of wilt u liever een groot winkelpand kopen in Amsterdam? Neem dan contact op met een adviseur met regionale kennis van de markt in Amsterdam. Hieronder vindt u het aanbod van winkelruimte die te koop of te huur staan en de makelaars die deze winkelpanden aanbieden. Hieronder vind u het laatste aanbod van winkelruimte in Amsterdam. Meer aanbod kunt u vinden in onze zoekmachine. Amsterdam heeft met het Kalverstraatgebied de druksbezochte winkellocatie binnen de gemeentegrenzen vele bezoekers trekken dagelijks naar de winkelstraten rond de Dam.
Alles over tijdelijke huur van winkels POP UP PLAZA.
Het gebruik loopt uiteen van seizoensgebonden productverkoop een outlet het tijdelijk huren om eventuele expansie ideeën te onderzoeken tot tijdelijke Brandstores als onderdeel van een marketingconcept om naamsbekendheid op te bouwen of een product te branden.
Vind amsterdam winkelruimte in Zakelijke goederen op Marktplaats.nl.
Betreft een keurige ruimte zonder horeca bestemming gelegen nabij het olympische stadion te amsterdam. Ruimte is zowel geschikt als Voor meer informatie over dit pand klik op de websitelink. Amsterdam Kantoorruimte bedrijfsruimte praktijkruimte winkel. Te huur aangeboden een kantoor / bedrijfsruimte / praktijkruimte op zichtlocatie in de jordaan in amsterdam. De ruimte is ingedeeld als op de bouwtekening. De 2 achtergelegen ruimtes zijn voorzien van grote ramen.
Bedrijfsruimte Kantoorruimte winkelruimte in Amsterdam te huur en te koop.
Total m 2 100. Huidige status te huur. THE BUDDY FILM PROJECT koppelt gevluchte professionele filmmakers aan Nederlandse professionele filmmakers om samen een speelfilm te maken. De film moet volgend jaar in premiere gaan. Min m 2 0. Max m 2 0. Total m 2 0.
Zoekresultaten voor Winkelruimte in Amsterdam Noord-Holland De Bedrijfsmakelaar.nl.
Plaats vraag de brochure aan Adres Noord-Holland Te Koop bouwkavels Prijs op aanvraag. Amsterdam Albert Cuypstraat 189-191 Winkel. 145 m 2 vanaf 72 m 2. Amsterdam Waterlandplein 314 Winkel. Amsterdam Buikslotermeerplein 320 Winkel.
Aanbod ruimte juni 2017 Gemeente Amsterdam.
Neem dan contact op met de gemeente. Gemeentelijk informatienummer 14 020. op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. Of gebruik het mailformulier. Vind een telefoonnummer of adres. Stuur een e-mail via het mailformulier. Wat is er te doen in Amsterdam?
Winkel in Amsterdam te huur De Bedrijfsmakelaar.nl.
Plaats vraag de brochure aan Adres Noord-Holland Te Koop bouwkavels Prijs op aanvraag. Amsterdam Albert Cuypstraat 189-191 Winkel. 145 m 2 vanaf 72 m 2. Amsterdam Waterlandplein 314 Winkel. Amsterdam Buikslotermeerplein 320 Winkel.
Broersma Makelaardij.
Prijs 2.100 per maand. Prijs 1.200 per maand.

Contacteer ons