Op zoek naar winkel te huur amsterdam?

 
winkel te huur amsterdam
Untitled Document.
Wolvenstraat 29, 1016 EN Amsterdam. In een van de favoriete druk bezochte negen straatjes is deze gezellige winkelruimte te huur. Een geheel gerenoveerd rijksmonument. Het betreft een winkelruimte van 35 m oppervlakte op de begane grond en 35 m in het souterrain.
Winkel in Amsterdam te huur, De Bedrijfsmakelaar.nl.
Maak dan nu een gratis zoekprofiel aan waarmee u ons aanbod per e-mail ontvangt en uw zoekopdracht verspreidt onder onze leden. Zo krijgt u direct contact met onze makelaars! Klik hier om uw zoekprofiel aan te maken! Recent geplaatste zoekopdrachten.
Bedrijfspanden in Amsterdam Amsterdam, NH Bedrijfsvastgoed.nl.
Winkelruimte te huur Amsterdam. Voor uw winkel zijn er mogelijkheden om in de drukke winkelstraten van Amsterdam een winkelruimte te huren. De winkels worden in de vakanties druk bezocht door toeristen. Klanten uit zowel binnen als buitenland kunnen hier uw producten aanschaffen.
Broersma Makelaardij.
Winkelruimte huur koop. Portefeuille Gemeente Amsterdam. Adres Postcode Kaart. Koninginneweg 151 A. 1075 CM Amsterdam. Prijs: 3.500, per maand. 1181 BX Amstelveen. Prijs: 2.100, per maand. De Clercqstraat 24 H. 1052 NE Amsterdam. Prijs: 2.650, per maand. Keizersgracht 92 hs.
Winkelruimte gebruik te huur in Amsterdam. Vindwinkelruimtes in Amsterdam te huur op het portaal van Nederland.
Kantoren te huur in Amsterdam Winkelruimtes te huur in Amsterdam Magazijnen te huur in Amsterdam Praktijkruimtes te huur in Amsterdam Kantoorplekken te huur in Amsterdam Business Centers in Amsterdam Werkplaatsen te huur in Amsterdam. Zoek je winkelruimte gebruik te huur in Amsterdam?
Bedrijfsaanbod in Amsterdam.
Tevens is de winkel. Bekijk dit object. Archimedesweg 58 H Amsterdam, Watergraafsmeer. Totaal aantal kamers. Zeer ruim opgezet dubbel benedenhuis van 136 m2 met tuin op het zuidwesten en berging, gelegen in de zeer geliefde Watergraafsmeer. RENOVATIEWONING Te renoveren dubbel benedenhuis, gesitueerd op de begane grond en eerste verdieping. De woning beschikt over een grote doorzon woonkamer, open keuken, ruime tuin met berging, 3 grote slaapkamers, balkon en een badkamer voorzien van. Bekijk dit object. Vraagprijs 695.000 k.k. Nieuwezijds Voorburgwal 330 Amsterdam. In units vanaf. In units vanaf. Algemene omschrijving Op een unieke locatie vlakbij het Spui, wordt de bel etage samen met de eerste verdieping en het souterrain van dit monumentale pand uit de 17e eeuw te huur aangeboden, gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal 330, van in totaal ca.
Te huur winkels haarlemmerstraat amsterdam Trovit.
Te huur haarlem 3 kamer., Te huur appartement alkmaar., Te huur wormer., Te huur amsterdam sloten., Te huur winkel ruimte amsterdam noord. Te huur per direct haarlem. Te huur appartement amsterdam diemen. Te huur kantoorruimte amsterdam noord. Te huur amsterdam verhuur.
Te huur winkelruimte amsterdam Huurwoningen in Amsterdam Mitula Woning.
Soortgelijke advertenties gerelateerd aan te" huur winkelruimte amsterdam." Woonruimte Te Huur In Amsterdam, Buitenveldert. Amsterdam, Noord Holland Te Huur 68 m. Woonruimte te huur in amsterdam, buitenveldert. Een expat woning/seniorenwoning met een oppervlakte van 68m2, 2 kamers en 1 slaapkamers.
Admiraal De Ruijterweg 325 H in Amsterdam 1055 LX: Winkelruimte te huur. Draijer Makelaardij Vastgoedbeheer.
Huurder dient zelf contracten te sluiten met de aanleverende nutsbedrijven. Per maand vooruit. Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI alle huishoudens 2006 100 zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek. Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur.
Actueel aanbod Winkelruimte in Amsterdam.
Gezocht: Winkelruimte te huur in Amsterdam, max. Gezocht: Winkelruimte te huur of te koop in Amsterdam, max. Gezocht: Winkelruimte te huur of te koop in Amsterdam, max. Gezocht: Winkelruimte te huur in Amsterdam, max. Gezocht: Winkelruimte te huur in Amsterdam, min.
Alles over tijdelijke huur van winkels aanbod, zoekopdrachten en pop-up stores POP UP PLAZA.
Wij hebben een checklist met handige informatie samengesteld voor het starten van een eigen winkel en delen deze graag met jou. OnTheBlock zoekt in Amsterdam. OnTheBlock is een streetwear webshop die zich richt op vrouwen tussen de 16 en 40 jaar.
Aanbod overzicht BO Retail.
Winkelruimte met hoekliggging, gelegen in het centrum van A'dam. Begane grond: Ca.34m 2. De winkel is gelegen in de gezellige Utrechtsestraat in het centrum van. Gerard Douplein 17. Begane grond: Ca.346m 2. De nieuw te ontwikkelen winkelrruimte is gelegen midden in stadsdeel De Pijp. Van Baerlestraat 130. Begane grond: Ca.105m 2. De Van Baerlestraat in Amsterdam Zuid is gelegen in de directe nabijheid van.

Contacteer ons