Resultaten voor huur bedrijfsruimte amsterdam

 
huur bedrijfsruimte amsterdam
Stadsloods verbindt vraag en aanbod van ruimtes in de stad Gemeente Amsterdam.
Aanbod gemeentelijk vastgoed. Bedrijfsruimte bij woningbouwcorporaties. Ondernemen in de Metropoolregio Amsterdam. Verhuur gemeentelijke sportaccommodaties. Wonen in Amsterdam. Stadsloods Jaaroverzicht 2017 PDF, 3 MB. Aanbod ruimte in bedrijfsverzamelgebouwen. Op de kaart bedrijfsverzamelgebouwen vindt u het actuele aanbod van kleinschalige kantoor en bedrijfsruimten.
Bedrijfsruimte, kantoorruimte, winkelruimte huren of verhuren? Huurbieding.nl.
BEPAAL ZELF DE HUURPRIJS. Hierdoor kan je direct vrijblijvend onderhandelen over de gevraagde huurprijs of je uiterste betaalbare huurprijs per maand aangeven. Je gegevens zijn niet zichtbaar op onze website en komen direct per mail binnen bij de verhuurder / eigenaar.
Bedrijfsaanbod in Amsterdam.
Bedrijfsruimte met kantoor. In units vanaf. Op een goede en mooie locatie bieden wij een geheel bedrijfspand, op een hoek, met eigen terrein aan, gelegen aan de Kombuisweg 35. Bekijk dit object. Vraagprijs 399.000 k.k. Kerkstraat 61 AMSTERDAM. Totaal aantal kamers. Geheel pand, leeg en vrij van huur in hartje centrum van Amsterdam!
Te huur bedrijfsruimte amsterdam noord Trovit.
Plaats je woning. Trovit Noord-Holland Amsterdam Noord Bedrijfsruimte amsterdam noord. Je zoekopdracht: Te huur bedrijfsruimte amsterdam noord. 1-13 van de 13 gevonden huurwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email bedrijfsruimte amsterdam noord. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid.
Entrepotdok Wikipedia.
Verbouwing tot appartementen, voor sociale huurwoningen bewerken. Na decennia getouwtrek om de financiën is begin jaren tachtig, toen Jan Schaefer wethouder was, door de gemeente Amsterdam grondbedrijf, woningbouwvereniging De Dageraad en architectenbureau Van Stigt een plan ontwikkeld voor hergebruik. Architect Joop van Stigt heeft bedacht om de verdiepingen uit te hollen / kernen, waardoor er in de zeer lange, donkere, pakhuisruimtes aan voor en achterzijde appartementen gesitueerd konden worden rond een gemeenschappelijke binnenplaats. Hierdoor krijgen de woningen toch voldoende zonlicht. Op de begane grond en eerste verdieping zijn nieuwe bedrijfsruimtes gesitueerd. De kelders zijn in gebruik als berging, na nummer 52 ook als parkeergarage en bedrijfsruimte. In 1984 zijn de eerste woningen opgeleverd, in de pakhuizen 79 t/m 84 nog uit 1708 en in het laatste pakhuis, nummer 13 ook uit 1708 in 1989. Tamelijk uniek voor sociale woningbouw was dat bewoners konden meebeslissen over zaken als de inrichting van keuken en badkamer. De binnenhoven hebben de straatnaam Binnenkadijk gekregen. Voor de eerste woningen werd in 1984 tussen de 300 en 400 gulden huur betaald.
Kantoorruimte huren in Amsterdam? WehaveAnyspace.
De stad biedt veel ondernemers en bedrijven de ruimte om zich te vestigen en vormt daardoor het hart van het Nederlandse bedrijfsleven. Op WehaveAnyspace vind je kantoorruimtes in heel Amsterdam, bijvoorbeeld in Amsterdam Zuid Oost, Amsterdam Centrum en Amsterdam Zuidas.
Huis kopen, huren of zelf verkopen? Bekijk alle huizen op JAAP.NL.
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland. Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland. Amsterdam Dordrecht Gouda Haarlem Breda Maastricht Naarden Roermond s-Gravenhage Utrecht Zaandam.
Kantoorruimte huren Amsterdam Noord? Kantoor in Noord! SKEPP.
Kantoor in Noord! SKEPP verhuurt kantoorruimte en bedrijfsruimte in Amsterdam Noord. Een ruimte huren kan o.a. aan de Asterweg, het Overhoeksplein en de Papaverweg. SKEPP biedt een overzichtelijk en selectief aanbod aan kantoren in Amsterdam Noord. Kies zelf uw nieuwe kantoor!
PropertyNL Voorop in vastgoed.
RMS Marine Service huurt bedrijfsruimte in Rotterdam. RMS Marine Service sluit een langjarige huurovereenkomst af voor de bedrijfsruimten gelegen aan de Plompertstraat 50 en 52 te Rotterdam, aan de rand van haven/bedrijfsterrein Waalhaven. Plan@Office koopt kantoorvilla in Dordrecht. Plan@Office heeft aan de Amstelwijckweg op landgoed Klein Amstelwijck in Dordrecht een kantoorvilla gekocht voor eigen gebruik. Wooncoöperatie geselecteerd voor Amsterdams zelfbouwexperiment. Amsterdam heeft wooncoöperatie De Warren geselecteerd om 16 middeldure en 20 sociale huurwoningen te bouwen en beheren op het nieuw aangelegde Centrumeiland op IJburg.
Winkelruimte huren in Amsterdam.
Studio MevrouwvanDale www.mevrouwvandale.nl @ FoodHallenAmsterdam. AMSTERDAM, Hannie Dankbaarpassage 5 De Hallen Amsterdam 1053RT. Mevrouw van Dale www.mevrouwvandale.nl is een rustige, inspirerende locatie in De Kleine Passage van de Hallen in Amsterdam die per dag, weekend of week te huur is.
Kantoorruimte Amsterdam Huur en verhuur bedrijfsruimte.
Deze zoekservice voor kantoorruimte in Amsterdam is helemaal gratis en vrijblijvend. Dagelijks krijgen wij nieuw aanbod dus het is zeker ook aan te raden om de website van KantoorBalie.nl in de gaten te houden. Waar in Amsterdam hebben wij kantoorruimte te huur?
Creatief kantoor / bedrijfsruimte Amsterdam prikbord beeldende kunst kunstinzicht.
19-07-2017 t/m 19-08-2017 Creatief kantoor / bedrijfsruimte Amsterdam. Prachtige creative bedrijfsruimte te huur in de JORDAAN-Amsterdam. Prachtige lichte creatieve bedrijfsruimte beschikbaar per 1 aug 2017; de Garage. Begane grond 36m2 midden in de Jordaan met enorme 75m2 zonnige tuin. 18-07-2017 t/m 18-10-2017 Creatief kantoor / bedrijfsruimte Amsterdam.

Contacteer ons